Ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας αποφάσισε να συμπεριλάβει στις διατάξεις του νομοσχέδιου για την αναβάθμιση του Σ.ΕΠ.Ε. τρεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους επαγγελματίες με χρέη προς τον ΟΑΕΕ.
Τρεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους επαγγελματίες με χρέη προς τον ΟΑΕΕ
Κοινωνία
09/03/2011 | 17:12

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος ενημερώνει μέσω δελτίου τύπου όλους τους οφειλέτες επαγγελματίες προς τον ΟΑΕΕ, τρεις ευνοϊκές ρυθμίσεις ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες («Ημερησία») ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας αποφάσισε να συμπεριλάβει στις διατάξεις του νομοσχέδιου για την αναβάθμιση του Σ.ΕΠ.Ε. τρεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους επαγγελματίες με χρέη προς τον ΟΑΕΕ υπό την προϋπόθεση να καταβάλλουν κανονικά τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές. Συγκεκριμένα:
1.Θα αυξηθούν ο χρόνος και οι δόσεις για την αποπληρωμή των παλαιών οφειλών. Θα θεσπισθεί η κάθε δόση να μην ξεπερνά το 15% – 20% της τρέχουσας εισφοράς.

2 Θα αυξηθεί το όριο οφειλής που επιτρέπεται να έχει  ένας υποψήφιος συνταξιούχος-για να μπορέσει να συνταξιοδοτηθεί- από τις 20 κατώτατες συντάξεις στις 30 (περίπου 14.580 ευρώ).

3.Θα καταργηθεί  η υποχρέωση διακοπής της λειτουργίας της επιχείρησης προκειμένου να γίνει δεκτή η αίτηση συνταξιοδότησης Για το διάστημα από την υποβολή της αίτησης μέχρι την έκδοση της απόφασης συνταξιοδότησης, ο υποψήφιος συνταξιούχος θα μπορεί να διατηρεί την επιχείρηση στο όνομά του με δικαίωμα προσαύξησης του ποσού της σύνταξης.” Humans in the first world https://customwritingassistance.com/ have a high survivorship when young and most likely live to old age

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer