Τοπική ΝΔ: Παραμένει Πρόεδρος η Γιάννα Κουλουμπή λόγω κορωνοιού!
Πολιτική
23/04/2020 | 22:15

Μπορεί εδώ και δύο μήνες πριν να είχε ανάψει η συζήτηση για την αλλαγή Προέδρου στην τοπική ΝΔ αφού οι “μνηστήρες” ήταν αρκετοί ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Μαίου, όμως φαίνεται ότι η νυν Πρόεδρος Γιάννα Κουλουμπή θα παραμείνει Πρόεδρος αφού οι εσωκομματικές εκλογές δεν θα γίνουν λόγω της πανδημίας του κορωνοιού!

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει αύριο το πρωί στις 12.00 η εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ με τη νέα της σύνθεση.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη και προβλέπεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και στην ατζέντα βρίσκεται το ζήτημα της αναβολής των εσωκομματικών εκλογών εξαιτίας της πανδημίας, που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για μετά το Πάσχα. 

Η εκτελεστική γραμματεία είναι το ανώτερο καθοδηγητικό και εκτελεστικό Όργανο της ΝΔ μεταξύ δύο συνεδριάσεων της Πολιτικής Επιτροπής. Πρόκειται για ένα διαρκές όργανο, που υλοποιεί τις αποφάσεις του κόμματος και είναι αρμόδιο για όλα τα θέματα που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα άλλων Οργάνων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Την Εκτελεστική Γραμματεία απαρτίζουν κοινοβουλευτικά αλλά και εξωκοινοβουλευτικά μέλη καθώς και ex officio στελέχη της ΝΔ.

 Κοινοβουλευτικά Μέλη

– Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφαλά, Βουλευτής Ιωαννίνων

– Περικλής Μαντάς, Βουλευτής Μεσσηνία

– Γιάννης Οικονόμου, Βουλευτής Φθιώτιδα

– Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών

Εξωκοινοβουλευτικά Μέλη

– Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλία

– Γιώργος Καρανίκας, πρόεδρος ΕΣΕ

– Γιάννης Πολιτόπουλος, Οικονομολόγος-Επιχειρηματία

– Μαρία Σαρηγιαννίδου, Δικηγόρος

Υπενθυμίζουμε ότι τα ex officio μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας είναι : Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της ΝΔ, οι  Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης αντιπρόεδροι της ΝΔ, ο Γιώργος Στεργίου γραμματέας της ΠΕ, ο Σταύρος Καλαφάτης γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, ο Γιάννης Μπρατάκος γενικός δ/ντης της ΝΔ, ο Σπήλιος Λιβανός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και ο Παύλος Μαρινάκης, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Πηγή: kefaloniamagazine.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer