Το Βήμα: Προεκλογική πρόσκληση για την Κεφαλονιά
Βουλευτικές Εκλογές 2023
03/05/2023 | 06:52

Μπορεί ανήμερα της Πρωτομαγιάς πολύς κόσμος να επέλεξε είτε την εξοχή είτε τις διαδηλώσεις, ωστόσο στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι πήραν μολύβι και χαρτί και άρχισαν τους υπολογισμούς και το γράψε-σβήσε για τις επόμενες κινήσεις το διάστημα που απέμεινε μέχρι τις εκλογές.

Στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού δηλώνουν αισιόδοξοι ότι το κυβερνόν κόμμα θα κόψει πρώτο το νήμα των εκλογών παρ’ ό,τι αντιλαμβάνονται ότι οι συσχετισμοί για τον σχηματισμό κυβέρνησης δεν είναι και τόσο ευνοϊκοί. Πέρα όμως από τη μάχη σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια, υπάρχουν και κάποιες περιοχές που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Όπως φερ΄ειπείν η μονοεδρική της Κεφαλονιάς στην οποία η ΝΔ διέθετε ισχυρά ερείσματα και την πλειοψηφία στις τελευταίες εκλογές. Όμως ο καθηγητής πανεπιστημίου και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Νικόλας Φαραντούρης φαίνεται ότι διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες τη δύσκολη μονοεδρική του Ιονίου.

Να υπενθυμίσω μάλιστα ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την Κεφαλονιά και περιόδευσε σε όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού, προκαλώντας εκλογικό συναγερμό στην τοπική κυβερνητική οργάνωση εξ ου και το κάλεσμά της να επισκεφθεί την Κεφαλονιά και ο Πρωθυπουργός.
Πρωτομαγιά με σκοτούρες για ένα ταξίδι που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί..

Πηγή: Το Βήμα

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer