Το “Spoudase Festival” έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Τεχνόπολη
Life
17/05/2018 | 11:48

Σας προτείνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να περάσετε μια βόλτα από το Spoudase Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ που αφορά όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης & έρχεται  για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών, στις 19 & 20 Μαΐου 2018.

Το Spoudase Festival θα φιλοξενήσει 300 φορείς από όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης επικοινωνώντας και παρουσιάζοντας τα προγράμματά, τις δραστηριότητές και τα εκθέματά τους που σχετίζονται με τις Σπουδές, την επιμόρφωση, την κατάρτιση, την καινοτομία, την επιστήμη και την τεχνολογία.

Πάνω από 200 workshops και σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν δωρεάν από κορυφαίους επιστήμονες, ιδρύματα, Πανεπιστήμια, στελέχη της αγοράς με βεβαιώσεις παρακολούθησης και πιστοποιήσεις.

Παράλληλα 150 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα παρέχουν δωρεάν συμβουλές για συμπλήρωση μηχανογραφικού, Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ και επαγγελματικό προσανατολισμό.

Οι επισκέπτες του Spoudase Festival θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για πάνω από 300 υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές δημοσίων Πανεπιστημίων,  Κολεγίων αλλά και πιστοποιημένων και μοριοδοτούμενων e-learning.

19 Μαΐου 2018 έως 20 Μαΐου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η εγγραφή μέσω του http://www.spoudasefest.gr/

Περ/ρες πληροφορίες http://www.spoudasefest.gr/
info@spoudasefest.gr

ΩΡΕΣ:

09:00-20:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Free Admission

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Πρόσβαση με αναπηρικό καρότσι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia