Το σουλάτσο της Ρόδης στη Σκάλα -Μίλησε με καταστηματάρχες της περιοχής -Ποια έργα δρομολογούνται στη νότια Κεφαλονιά [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
29/05/2023 | 22:52

Μαγαζιά και επιχειρήσεις επισκέφθηκε στη Σκάλα η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό.

Κατά την επίσκεψη της η κα Κράτσα συνομίλησε με τους πολίτες για την εν εξελίξει τουριστική σεζόν, αλλά και για τα έργα που έχουν ξεκινήσει ή δρομολογηθεί από την ΠΙΝ, σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τα οποία θα αναβαθμίσουν σημαντικά την περιοχή.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο δρόμο Πόρο – Σκάλα, ένα μεγάλο έργο το οποίο δημοπρατεί η Περιφέρεια και θα βελτιώσει αισθητά την σύνδεση μεταξύ των κορυφαίων αυτών τουριστικών προορισμών.

Τέλος, η κα Κράτσα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σπουδαίο έργο του δρόμου Αργοστολίου Πόρου, το οποίο έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ και το οποίο αναμένεται να έχει δημοπρατηθεί μέχρι τέλος του έτους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer