Το σοκ από τον Μανώλη και ο …μπαλωματής της ασφάλτου
Αυτοδιοίκηση
27/09/2023 | 08:00

Τι ήθελε κι αυτός, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μεγαλοστέλεχος της ΝΔ και ευρωβουλευτής, να γευματίσει με τον Παρίση και τα στελέχη του, να κάνει ισχυρή δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του για το Δήμο και να εμφανιστεί μαζί του στην εκδήλωση για την Κράτσα, όπου ήταν εκεί οι βουλευτές της ΝΔ;

***

Έμαθα πως έγινε της …κακομοίρας στο στρατόπεδο Μιχαλάτου, που προσπαθεί μήνες τώρα, να πείσει νεοδημοκράτες να τον ψηφίσουν. Τώρα θέλει τους μητσοτακικούς γιατί δεν φτάνουν οι συριζαίοι, αλλά παλαιότερα, δεν είχε ούτε αυτός ούτε και το επιτελείο του, την καλύτερη άποψη για τον Μητσοτάκη. Μην μπω σε λεπτομέρειες μέρες που είναι…

Γιατί ανησυχούν όμως τόσο αφού λένε πως είναι πρώτοι;

***

Μια και ανέφερα την πρωτιά, θέλω να πω σε κάποιους στην Αγορά και πέριξ, που αμφισβήτησαν στοιχεία δημοσκοπήσεων, που δημοσίευσα την προηγούμενη φορά, να δώσουν στη δημοσιότητα στοιχεία των δικών τους δημοσκοπήσεων για να με αντικρούσουν.

Αν τολμούν.

***

Έμαθα επίσης πως το επιτελείο του Παρίση θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Μιχαλάτο γιατί επιβεβαιώνει καθημερινά, τον τίτλο που του απένειμε η Ισχυρή Κεφαλονιά, ως του δημάρχου με τα μπαλώματα.

Ο μπαλωματής!!!

***

Πέρασε ολόκληρη τουριστική σεζόν με λακκούβες σε όλους του δημοτικούς δρόμους και δυο βδομάδες πριν τις εκλογές, με νέες απευθείας αναθέσεις τα “ημέτερα” συνεργεία, κλείνουν τρύπες με ολίγη άσφαλτο ακόμα και τα μεσάνυχτα.

Που και πού φτιάχνουν και καμιά “μπασιά” ψηφοφόρων τους.

Το ίδιο κάνει και η περιφέρεια στους δικούς της δρόμους.

***

Ο εγκαταλειμμένος Πόρος, που ακόμα και η παραλιακή του μετά το ποτάμι με τα μαγαζιά και όλοι οι γύρω δρόμοι βρίσκονται ακόμα στη δεκαετία του πενήντα -τότε που κτίστηκε – έγινε σε μια νύκτα …μπαλωμένος Πόρος.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

***

Μα καλά για ιθαγενείς μας περνούν και μας μοιράζουν μια χούφτα άσφαλτο για να τους ψηφίσουμε;

Παλιά στους ιθαγενείς μοίραζαν τουλάχιστον καθρεφτάκια…

Υ.Γ. Προσοχή τους αναδόχους απευθείας αναθέσεων. Μερικοί από αυτούς είναι πολύ αχόρταγοι.

Ο «Αχόρταγος»

σε εισαγωγικά αυτή τη φορά σε μια προσπάθεια διαχωρισμού από τους άλλους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer