Το Ψηφιακό Μέλλον εδρεύει στην Κεφαλονιά – Επίσκεψη Καππάτου στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στο Αργοστόλι [εικόνες]
Πολιτική
23/01/2023 | 17:31

Το Ψηφιακό Μέλλον εδρεύει στην #Κεφαλονιά!

Από τη σημερινή προγραμματισμένη επίσκεψη μου στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι

Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

?Το τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας αλλάζει στην πράξη.

?Εντυπωσιασμένος από το πολύπλευρο έργο του είχα την ευκαιρία να περιηγηθώ στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του τμήματος, διαπιστώνοντας την άρτια οργάνωση και την άψογη συντήρηση του τεχνικού και υπερσύγχρονου εξοπλισμού των εργαστηρίων, καθώς και να παρακολουθήσω συνολικά το ακαδημαϊκό έργο, το οποίο σε συνδυασμό με τις δράσεις και το ενδιαφέρον του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού για την εξωστρέφεια του τμήματος, ανταποκρίνονται πλήρως στις προκλήσεις της νέας εποχής διασφαλίζοντας το μέλλον των φοιτητών και την επαγγελματική τους επιβίωση στις μεταβαλλόμενες τεχνολογικές συνθήκες.

?Με υποδέχθηκε ο αναπληρωτής Καθηγητής κ. Αγησίλαος Κονιδάρης, καθώς και οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος Χριστίνα Αντωνίου και Δημήτρης Ντόντης, ενώ διαδικτυακά στη συζήτηση συμμετείχε ο Καθηγητής-Πρόεδρος του Τμήματος και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού και κ. Σπύρος Πολυκαλάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήσαμε διεξοδικά το θέμα των ✅κτιριακών υποδομών και των ✅φοιτητικών εστιών του τμήματος στο Αργοστόλι, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκα για την προώθηση και τον προγραμματισμό των απαραίτητων ενεργειών ως προς την επίλυση του θέματος που απασχολεί την πολυπληθή φοιτητική κοινότητα του τόπου μας.

Ακόμη, ιδιαίτερη αναφορά έγινε ως προς την ✅ενδυνάμωση του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του τμήματος.

?Σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις του προσωπικού η λειτουργία εστιών θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα και θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας του νησιού μας.

?Επιπλέον, στο πλαίσιο της επικείμενης συνάντησής μου με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ανδρέα Φλώρο συμφωνήσαμε στην ανάγκη διατήρησης του διαλόγου μας σε τακτική βάση για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν.

Συγχαρητήρια

για τη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια σε αυτό τον ακαδημαϊκό τομέα σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, καθώς τα χαρακτηριστικά που καθοδηγούν τη στρατηγική του τμήματος σε συνδυασμό με το «Ψηφιακό Άλμα» της χώρας μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, οικοδομούν τη σύγχρονη τοπική κοινωνία των νησιών μας!

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer