ΑΜΜΟS BEACH VOLLEY CLUB ΚΕFALONIA
Το πρώτο αθλητικό σωματείο πετοσφαιρισης (beach volley) στην Κεφαλονιά είναι γεγονός
10/06/2021 | 08:26
Μετά από έναν δύσκολο τελευταίο χρόνο για όλους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση του πρώτου αθλητικού σωματείου πετοσφαιρισης άμμου ( beach volley) στην Κεφαλονια
Η σύσταση του έγινε τον χειμώνα που πέρασε , τώρα όμως που σιγά σιγά ξαναμπαίνουμε σε αθλητική δραστηριότητα οφείλουμε να συστηθούμε.
Είμαστε μερικοί από ολους αυτους που τα τελευταία τριάντα χρόνια χαίρονται παίζοντας beach volley στις παραλίες του νησιού μας.
Αποφασίσαμε ότι οφειλουμε και στις επόμενες γενιές να δωσουμε κάτι περισσότερο,πιο ελκυστικό , πιο οργανωμένο και επίσημο πάνω στο άθλημα του beach volley.
Έτσι ιδρύσαμε το ΑΜΜΟS BEACH VOLLEY CLUB ΚΕFALONIA.
Στόχος μας μέσα από αυτή την προσπάθεια είναι η σωστή οργάνωση του αθλήματος στο νησί μας με κατάλληλες υποδομές ώστε να γίνει και ολοχρονικά ( χειμώνα – καλοκαίρι) διαθέσιμο σε όποιον θελήσει να ασχοληθεί.
Επίσης λόγω της φύσης του,το άθλημα ταιριάζει απολυτα και στο νησί μας με τις ατέλειωτες παραλίες αλλά και στη ψυχοσύνθεση του κεφαλονιτη που θα είναι υπέροχο από μικρή ηλικία να συνδυάσει τον αθλητισμό με τη χαρά του καλοκαιριού και τη θάλασσα.
Τέλος μέσα από τη διοργάνωση τουρνουά beach volley μπορεί να τονωθεί σταδιακά και ο αθλητικός τουρισμός στο νησί μας.
Είναι χαρά μας λοιπόν φέτος να φιλοξενήσουμε επίσημα τον προτελευταίο σταθμό του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley Junior ( Κ 17 – Κ 19 ) στις 23-25 Ιουλίου στην παραλία του Αη Χελη.
Η αρχή έγινε.
H προσπάθεια συνεχίζεται.
Τα όνειρα δεν τελειώνουν …
AMMOS BEACH VOLLEY CLUB KΕFALONIA
ΔΣ
Αυγουστατος Φώτης
Φραγκιας Θεόφραστος ( Τερρυ)
Λούκας Διονύσης
Παπαδάτου Δήμητρα
Μεταξά Βεργωτη Αδαμαντια.
Υπεύθυνος προπονητής
Τσιμαρας Ακης.