Άνω, κάτω και ..πλαγίως
Το παρασκήνιο του «γαλάζιου» συνεδρίου, οι γυναίκες της ΝΔ και το …epimelitirio travel Κεφαλονιάς
Πολιτική
18/12/2018 | 19:32

Η Αγγελική Κακουράτου.

Νέα, όμορφη, δυναμική, συνεπής, πολιτικοποιημένη από τα μαθητικά της χρόνια, επιβραβεύτηκε με την εκλογή της στη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ που προέκυψε από το 12ο Συνέδριό της.

Η Αγγελική, με την στήριξη της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης και με την δική της προσωπική ακτινοβολία, κατάφερε να εκλεγεί, και μάλιστα σε καλή σειρά, αφήνοντας πολύ πίσω της άλλα εμπειρότερα στελέχη.

Θερμά συγχαρητήρια Αγγελική, σε θέλουμε δίπλα μας. 

Οι γυναίκες στη ΝΔ.

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη έχουν έντονο γυναικείο «άρωμα» στις θέσεις ευθύνης.

Εκτός από την Αγγελική Κακουράτου στη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ εξελέγησαν επίσης δύο Κεφαλλονίτισσες , η Σοφία Λουκέρη και η Εβίνα Γιακουμάτου.

Μαζί με τη Γιάννα Κουλουμπή, την Ιωάννα Μαρκέτου, την Σμαράγδα Σαρδελή και πολλές άλλες κυρίες των νησιών μας δημιουργούν γυναικεία δύναμη πυρός και όπου μπαίνουν μπροστά οι γυναίκες, δεν χάνουν!

Epimelitirio travel.

Είναι αλήθεια ότι με την εκλογή του Σταύρου Σπαθή «έσπασε» η ακινησία του Επιμελητηρίου και γίνονται προσπάθειες από το νέο Πρόεδρο να ενεργοποιήσει νέες επιμελητηριακές δράσεις.

Είναι καλύτερο όμως, να αποφευχθούν υπερβολές.

Ταξίδια που ωφελούν μόνο όσους συμμετέχουν για να απολαύσουν μια ταξιδιωτική εμπειρία, καλό είναι να πληρώνονται από την τσέπη τους. Και όχι να βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου και συνεπώς τους  συναδέλφους τους που πληρώνουν με κόπο την συνδρομή τους.

Ο Φόρτες.

Μετά την παρατεταμένη αδυναμία της νεοεμφανισθείσας «δημοτικής ομάδας νέων» που δεν βλέπω να συνεχίζει, το κενό της κεντροαριστερής υποψηφιότητας φαίνεται να προσπαθεί να καλύψει ο Μάκης Φόρτες. Γι’ αυτό προσπαθεί να προσεταιριστεί την Βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου επηρεάζοντας τα ΜΜΕ, στα οποία νυχθημερόν αρθρογραφεί.

Για τον Φόρτε το χρίσμα του Σύριζα αποτελεί κομβικό σημείο, αφού όλη του η πολιτική καριέρα στηρίχθηκε στο χρίσμα που ελάμβανε από το κραταιό τότε Πασόκ.

 

Οι ανακοινώσεις Μιχαλάτου.

«Η Χολιγουντιανή Δημοτική Αρχή» είχε τίτλο η τελευταία ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς, που προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο.

Πέραν του γεγονότος ότι γράφει για «μηδενικό» έργο την στιγμή που βλέπουν τον οργασμό έργων στο Αργοστόλι, επιπλήττει την Δημοτική Αρχή για την σθεναρή στάση της και την πρωτοβουλία της να μην επιτρέψει «κλουβιά» γύρω γύρω στην Κεφαλονιά!

Μέμφεται τη Δημοτική Αρχή που ανέδειξε ένα κορυφαίο θέμα που απασχολεί όλους τους Κεφαλονίτες, για το οποίο η αντιπολίτευση είτε «κοιμάται» είτε παίζει παιχνίδια σκοπιμοτήτων με την μη ανάδειξη του θέματος για να μην πληγεί η Βουλευτής!

Και η ανακοίνωση καταλήγει στην «Χολιγουντιανή Δημοτική Αρχή».

Κύριοι, της Α.Ε. Κεφαλονιάς μήπως ζείτε σε κόσμο όπου το Χόλυγουντ· είναι κάτι κακό;

Πως ακριβώς ονειρεύεστε την Κεφαλονιά;

Σαν τα Τίρανα;

Κεφαλονίτικα νέα, στήλη «τουίτς».

Κουραμπιές είναι το πασπαλισμένο με άχνη χριστουγεννιάτικο μπισκότο και ο πολιτικός ανήρ που είναι κατά των εξορύξεων, αλλά «δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό»

Ποιος είναι;

Ο Νίκος Ανουσάκης.

Ράβει κουστούμι για την ιστορική μέρα που μαζί με τον Αλέξανδρο Παρίση και τον Διονύση Λυκούδη θα ανοίξουν την βρύση και θα τρέξει για πρώτη φορά νερό υψηλής ποιότητας στο Αργοστόλι.

Ο Άγγελος Κωνσταντάκης.

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ έχει βάλει τόσο ψηλά τον πήχη των εκδηλώσεων στη Κεφαλονιά και είναι τόσο αποδεχτή η αποτελεσματικότητά του, σε βαθμό που δεν υφίσταται ουδεμία κριτική από την αντιπολίτευση! 

Η διάσπαση του Δήμου.

Τελικά πριν προλάβει να σπάσει ο Δήμος, θα «σπάσουν» τα νεύρα των μνηστήρων!

Ο μόνος που δεν ανησυχεί είναι ο Αλέξανδρος Παρίσης .

Είτε σπάσει ο Δήμος είτε όχι, ο Αλέξανδρος θα είναι ξανά Επικεφαλής της πιο ισχυρής και αποτελεσματικής Δημοτικής Παράταξης του νησιού!

Η Παναγή Βαλλιάνου.

Βλέπω στα  social media πολλές φωτογραφίες συμπατριωτών μας από τον νέο πεζόδρομο της Παναγή Βαλλιάνου.

Είναι πραγματική μαγεία!

Μέσα σε λίγους μήνες έχει γίνει το «σήμα κατατεθέν» της Πρωτεύουσάς μας.

Αναρωτιέμαι, είναι πεζόδρομος του Αργοστολίου ή του Hollywood, όπως λέει ο Μιχαλάτος;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ