Με έξυπνες κινήσεις είναι και κομψό και προκλητικό...
Το μαύρο είναι το χρώμα του Χειμώνα
Γυναίκα
25/01/2012 | 10:56
Θέλετε τα βλέμματα όλων να στρέφονται στα νύχια σας; Όταν είναι περιποιημένα πάντα το επιτυγχάνετε αλλά το θέμα είναι να πρωτοτυπήσετε. Άλλωστε, το σταθερό γαλλικό μανικιούρ είναι κλασικό και το κόκκινο συνηθισμένο. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξετε. Πώς θα γίνει αυτό; Με το μαύρο χρώμα, την πιο σκοτεινή πλευρά του μανικιούρ, που το τελευταίο διάστημα τραβά όλο και περισσότερες γυναίκες.

Αναρωτιέστε όμως γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε; Είναι αρκετά εντυπωσιακό και σέξι παράλληλα και με το σωστό τρόπο είναι ταυτόχρονα κομψό και αναμφίβολα είναι το χρώμα του χειμώνα.

Όμως, επειδή τα μανό απαιτούν τεχνική, πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά από κινήσεις, για να μη γίνουν τα νύχια σας αντιαισθητικά, ακόμη και όταν είναι βαμμένα. Πρέπει δηλαδή, κάθε φορά που επιθυμείτε να τα βάψετε, να έχετε χρόνο διαθέσιμο για να μη γεμίσουν χαρακιές και χαλάσει το αποτέλεσμα.

Πρακτικά δηλαδή αυτό σημαίνει να περνάτε την πρώτη στρώση μανό και να περιμένετε 3 με 4 λεπτά μέχρι αυτό να στεγνώσει για να περάσετε τη δεύτερη στρώση.
Αν πάντως για τον οποιονδήποτε λόγο, το μανό δεν έχει απλωθεί σωστά σε κάποιο σημείο, δεν χρειάζεται να χαλάσετε όλα τα νύχια.

Μπορείτε απλά με το δάχτυλό σας να περάσετε λίγο ασετόν πάνω από το χαλασμένο σημείο. Να θυμάστε ωστόσο ότι δεν χρειάζεται να κάνετε άγαρμπες κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν και τα υπόλοιπα νύχια σας αλλά να κάνετε κυκλικές και απαλές κινήσεις, που θα εστιάζονται σε κάθε περιοχή.

Τι θα γίνει όμως στην περίπτωση που κάποιο νύχι σπάσει; Μην πανικοβληθείτε! Μπορείτε να λιμάρετε το νύχι που έμεινε με προσοχή. Αν πάλι το σπάσιμο είναι βαθύ, τότε ανασηκώστε την πλευρά του σπασίματος και προσθέστε μια σταγόνα κόλλας από κάτω. Στη συνέχεια πιέστε με προσοχή για να κολλήσει και να δείχνει σαν καινούργιο.

Στο μεταξύ, αν το μανό σας αρχίζει και ξεθωριάζει ή κάνει «λακκούβες» σε κάποια σημεία, δεν χρειάζεται να τα ξεβάψετε όλα. Πάρτε πάλι το ίδιο βερνίκι με το οποίο είχατε βάψει τα νύχια σας, και γεμίστε τα «κενά» που ενδεχομένως να υπάρχουν. Αφού αυτό στεγνώσει, πάρτε ένα διάφανο στεγνωτικό και περάστε το σε όλα τα νύχια για να λάμψουν

Included with the student excellent academic paper help handouts are complete teacher’s notes, source texts, assignments, and checklists

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer