Το ekefalonia.gr παραμένει το εγκυρότερο πόρταλ της Κεφαλονιάς
Το «Kouloumpis Travel» επιβεβαιώνει το ekefalonia.gr: Στις 12 Απριλίου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν
Τουρισμός
30/03/2018 | 17:49

Στις 12 Απριλίου, όπως είχε γράψει το ekefalonia.gr,, από τις 30 Ιανουαρίου (δες εδώ), θα «δέσει» στο «μπαστούνι», στο Αργοστόλι, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Αυτό επιβεβαιώνει με σημερινή του ανάρτηση στο facebook το τουριστικό γραφείο «Kouloumpis Travel», με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που το αμφισβητούν.

Κουλουμπής: Έχουμε ήδη κλείσει εκδρομές για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στις 12 Απριλίου

Ως εκπρόσωπος της costa στο νησί μας, το ταξιδιωτικό πρακτορείο “Kouloumpis Travel”, ενημέρωσε με ανάρτηση στο FaceBook ότι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν “δένει” όντως στις 12 Απριλίου, παρά τα όσα γράφονται χωρίς καμία διασταύρωση από δήθεν επιτήδειους. Σε επικοινωνία μάλιστα που είχε το ekefalonia με τον κ. Ευάγγελο Κουλουμπή μας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την είδηση και μάλιστα μας ενημέρωσε ότι σήμερα είχε εκ νέου επικοινωνία με την εταιρεία, καθώς έχουν ήδη αρχίσει να κλείνουν εκδρομικά πακέτα με λεωφορείο. Η σεζόν ξεκίνησε νωρίς φέτος και χαιρόμαστε όλοι για αυτό… Ή τουλάχιστον οι υγιώς σκεπτόμενοι….

Αναλυτικά η ανάρτηση του τουριστικού γραφείου «Kouloumpis Travel», αναφέρει τα εξής:

«Το γραφείο μας εκπροσωπώντας την εταιρεία Costa για τις αφίξεις τις στο νησί μας το καλοκαίρι του 2018 σας ενημερώνει ότι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα δέσει στο Αργοστόλι θα είναι στις 12/4. Ορισμένες ιστοσελίδες καλό είναι να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους και να μην παραπληροφορούν τον κόσμο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ