Το καλωσόρισμα της εθνικής ομάδας Στίβου στο Ληξούρι -Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς στηρίζει τον Αθλητισμό με 2,7 εκ. ευρώ [εικόνες]
Αθλητισμός
12/05/2022 | 08:12

Χτες μαζί με το δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη, τον Γερασιμο Βεργωτή, τον Γερασιμο Στρίντζη καλωσορίσαμε στην Κεφαλονιά τα μέλη της εθνικής ομάδας Στίβου που η Περιφέρεια φιλοξενεί απο το Σάββατο στο ξενοδοχείο Απολλώνιο.
Επικεφαλής της αποστολής ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, χρυσός ολυμπιονίκη και παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200μ. Τόσο ο αντιπρόεδρος όσο και οι αθλητές και οι καταξιωμένοι προπονητες τους εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους από την φιλοξενία και τις συνθήκες προετοιμασία τους, μας ευχαρίστησαν και μας προσφερόταν αναμνηστικά δώρα του ΣΕΓΑΣ.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης στηρίζει αδιαλείπτως τον αθλητισμό στα νησιά μας, πρόσφατα καταφέραμε να εγκριθεί η χρηματοδότηση 2.7 εκ ευρω για την ανακαίνισης του ταρτάν στο στάδιο Άνδρεας Βεργωτης του Αργοστολίου, την ανακαίνιση του παρκέ στο κλειστό Ληξουρίου, την ανακατασκευή του γηπέδου της Ιθακης, των Φαρακλατων και των Ομαλων.

Είμαστε εδώ για τον αθλητισμό με προγραμματισμό, όραμα και απτά αποτελέσματα.
Είμαστε εδώ για τη νεολαία που δικαιούται ευκαιρίες.
Είμαστε εδώ για την εξωστρέφεια των νησιών μας και την σωστή προβολή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia