Το παρασκήνιο στο "Κάπιτολ"
Το «γερό» μπάσιμο του Θεοφίλου στο «γαλάζιο» στρατόπεδο και η αμηχανία των στελεχών της «Ισχυρής Κεφαλονιάς»
Πολιτική
03/02/2020 | 15:28

Στην πολιτική για να επιβιώσεις λένε ότι πρέπει να είσαι καλός στον τακτικισμό και στους πολιτικούς ελιγμούς. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ακολουθεί ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεοφιλος Μιχαλάτος. Άδραξε την ευκαιρία και παραβρέθηκε στη κοπή πίτας της ΝΔ παρουσία του υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιαννη και κορυφαίων γαλάζιων στελεχών.

Ευχαρίστησε  για την πρόσκληση να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ωστόσο διευκρίνησε ότι, κατά τον ίδιο, οι κομματικές ταυτότητες δεν έχουν θέση στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης Ά βαθμού καθότι δεν υπάρχει κάτι να χωρίσουν μεταξύ τους. Αυτό άλλωστε που επανειλημμένα έχει τονίσει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επισήμανε δε, το γεγονός ότι πολλά μέλη του συνδυασμού του έχουν πολιτική αναφορά στη ΝΔ κάνοντας αμέσως πλην σαφώς άνοιγμα και σε όσους ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές την «Ισχυρή Κεφαλονιά».

Και μιας και αναφερθήκαμε στην πάλαι ποτέ «Ισχυρή» δημοτική ομάδα, θλίψη προκαλεί κυρίως  στους Αργοστολιώτες η εικόνα «ασυνεννοησίας» που έχει τους τελευταίους μήνες. Και η θλίψη μετατρέπεται σε οργή όταν βλέπεις κορυφαία στελέχη της να μην ασχολούνται για αυτό που τους έχει ψηφίσει ο κόσμος (δηλαδή στα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο) αλλά πως θα σνομπάρουν και θα υποδαυλίζουν εκδηλώσεις της τοπικής ΝΔ. Με λίγα λόγια «Κομματάρχες»μιας άλλης εποχής, ξεπερασμένοι από την κοινωνία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer