Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας
To γαλλογερμανικό τηλεοπτικό κανάλι «ARTE» στην Ιθάκη
Τουρισμός
16/05/2019 | 12:03

Στο πλαίσιο της  συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του μεγάλου Γαλλογερμανικού τηλεοπτικού καναλιού “ARTE” στην Ιθάκη, από 18 έως 20 Μαΐου. Στην αποστολή συμμετέχουν η κ. Sonia Dauger (σκηνοθέτης) και ο κ. Philippe Cail (κινηματογραφιστής). 

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής ‘’Invitation au Voyage’’ πρόκειται να επισκεφθεί τη χώρα μας από 11 έως 20/5/2019, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα με σκοπό την πραγματοποίηση τριών αφιερωμάτων: την Οδύσσεια του Ομήρου, την Αθήνα, τη Μελίνα Μερκούρη και την Ολυμπία. Κατά την 10ήμερη παραμονή τους στη χώρα μας πρόκειται να γίνουν γυρίσματα σε διάφορα μέρη της χώρας μας και ειδικότερα στην Αθήνα, στην Σπάρτη, στην Ολυμπία και στην Ιθάκη.

Ειδικότερα, η εκπομπή «Invitation au voyage» είναι μια παραγωγή της εταιρείας ’Elephant Adventures’, που μεταδίδεται από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 16:30 στο κανάλι ‘ARTE’ ήδη από το Μάρτιο του 2017. Η εν λόγω εκπομπή με  230.000 Γάλλους τηλεθεατές καθημερινά παρουσιάζεται από την κα Linda Lorin και προσκαλεί τους τηλεθεατές να ταξιδέψουν μέσα από τη «απόδραση», την ανακάλυψη και τον πολιτισμό, ανακαλύπτοντας και επανεξετάζοντας χώρους και καλλιτέχνες που ανήκουν στην κοινή μας κληρονομιά, πολιτιστική και καλλιτεχνική. Επισημαίνεται στο σημείο αυτό ότι το γαλλογερμανικό δίκτυο ‘Arte’, διακρίνεται για το πολύ υψηλό του επίπεδο και τις παραγωγές κύρους που πραγματοποιεί, ενώ όλες οι εκπομπές του ‘Invitation au Voyage’ παραμένουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ‘Arte’ για δύο χρόνια.

Προς ενημέρωσή σας, παραθέτουμε τον κάτωθι σύνδεσμο με τις τελευταίες εκπομπές: https://www.arte.tv/fr/videos/RC-014340/invitation-au-voyage/

Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής της Ιθάκης στην αγορά της Γαλλίας.

 Οι δράσεις αυτές στοχεύουν όχι μόνο να προβάλλουν τις ιδιαιτερότητες κάθε νησιού, αλλά και να βρίσκονται συνεχώς τα Ιόνια Νησιά  στην επικαιρότητα του τουριστικού ενδιαφέροντος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer