Κακοκαιρία Μήδεια
Το έστρωσε και στην πλατεία Συντάγματος. Εκχιονιστικά στο Κολωνάκι [βίντεο]
Κοινωνία
16/02/2021 | 10:11

Πρωτόγνωρες εικόνες βλέπουμε λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» σε όλη την Ελλάδα και μεταξύ αυτών και η εικόνα εκχιονιστικού στο… Κολωνάκι.

Πυκνό χιόνι πέφτει στο κέντρο της Αθήνας από το βράδυ της Δευτέρας (15/2), μια εικόνα που σπάνια βλέπουν  οι Αθηναίοι, οι οποίοι κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα με εκατοντάδες εικόνες.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» χτυπάει και την Αττική με τις χιονοπτώσεις να συνεχίζουν στο λεκανοπέδιο και την Τρίτη (16/2) . Η κακοκαιρία περνάει στο δεύτερο κύμα της και τα φαινόμενα μετατοπίζονται πιο νότια, κάτι που σημαίνει ότι η Αττική και η Βοιωτία θα βρεθούν στο επίκεντρο με τα χιόνια να πέφτουν ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Πυκνή είναι αυτήν την ώρα η χιονόπτωση σε πολλά μέρη της Αττικής, με την κακοκαιρία Μήδεια να κορυφώνεται σήμερα Τρίτη.

Χιονόστρωση υπάρχει ακόμη και στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπου χρησιμοποιούνται εκχιονιστικά μηχανήματα.

Πρωτόγνωρες εικόνες είδαν οι κάτοικοι στο Κολωνάκι λόγω της κακοκαιρίας που έχει σκεπάσει την χώρα ενώ έχει ντύσει στα λευκά ολόκληρη σχεδόν την Αττική.

Εκτός από το στρωμένο χιόνι στους δρόμους, σήμερα το πρωί, είδαν να κυκλοφορεί και ένα εκχιονιστικό! Μάλιστα, όπως περιέγραφε ο οδηγός του βαρέος οχήματος στον ΣΚΑΪ, είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει να πρέπει να βρεθεί στους κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου.

Πηγή: madata.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia