Επεκτάθηκε η προθεσμία υποβολής αίτησης ένταξης στο πρόγραμμα «Αποθεματικό Απροβλέπτων»
Το Επιμελητήριο ενημερώνει:
Κοινωνία
17/01/2012 | 10:10

Επεκτάθηκε η προθεσμία υποβολής αίτησης ένταξης στο πρόγραμμα «Αποθεματικό Απροβλέπτων»  για ένα μήνα (μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2012) και τροποποιήθηκε ο Οδηγός του Προγράμματος με βελτιώσεις .Προκειμένου ,μάλιστα, να ενσωματωθούν στη φόρμα συμμετοχής που συμπληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι τα νέα, ‘φιλικότερα’ δεδομένα του τροποποιημένου οδηγού ,έχουμε αναστολή υποδοχής ηλεκτρονικών προτάσεων ένταξης στο Πρόγραμμα ( στο www.ependyseis.gr/mis) μέχρι Τρίτη 17/01/12.  Όσοι έχουν ήδη υποβάλλει φάκελο ή σχέδιο πρότασης θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά από τον ΕΦΕΠΑΕ προκειμένου να πληροφορηθούν τις τροποποιήσεις και εάν το επιθυμούν να ξαναϋποβάλλουν την πρόταση τους με τα νέα δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι το ποσοστό χρηματοδότησης ανέρχεται στο 100% του συνολικού προϋπολογισμού και για τις 2 Δράσεις του προγράμματος μέσω του οποίου ενισχύονται επιχειρηματικά σχέδια  προϋπολογισμού από 10.000-20.000 ευρώ. (Στην περίπτωση που η πρόταση προβλέπει τη δημιουργία  νέας θέσης εργασίας ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός μπορεί να φτάσει μέχρι του ποσού των 35.000 ευρώ)

Η 1η Δράση «Σχέδιο στήριξης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ανέργων και νέων επιχειρηματιών» απευθύνεται σε υφιστάμενες επιχειρήσεις (που έχουν ιδρυθεί μετά την 1.11.2011) και σε νέους επιχειρηματίες με προτεραιότητα στους ανέργους που επιθυμούν να ιδρύσουν νέες επιχειρήσεις. Μέσω της Δράσης ενισχύονται τα λειτουργικά έξοδα.

Η 2η Δράση του προγράμματος αφορά την στήριξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων (που έχουν ιδρυθεί πριν την 1/1/2011 και απασχολούν πάνω από 5 εργαζόμενους). Μέσω της δεύτερης δράσης του προγράμματος ενισχύονται ενέργειες κατάρτισης και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

O Πρόεδρος

Θεόφιλος Μιχαλάτος Der amerikanische oberbefehlshaber macarthur hatte sich während der masterarbeit schreiben lassen of www.ghostwritinghilfe.com/masterarbeit-schreiben-lassen/ militärischen auseinandersetzungen für den einsatz von atomwaffen gegen das mit der sowjetunion verbündete china ausgesprochen

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer