Η αντίδραση Λυκούδη
Το Δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου κατά της μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων του Γηροκομείου στην ΤτΕ
Πολιτική
11/02/2020 | 09:50

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Το γεγονός ότι ζητήθηκε από το Δημοτικό Γηροκομείο να μεταφέρει τα ταμιακά του διαθέσιμα στην τράπεζα της Ελλάδος έφερε στο Δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου ο δημοτικός σύμβουλος της λαϊκής συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης. Κατήγγειλε ως απαράδεκτο το γεγονός και κάλεσε το δημοτικό συμβούλιο να πάρει πολιτική απόφαση να καλέσει το ΔΣ του Δημοτικού Γηροκομείου να αρνηθεί την μεταφορά του. Ο δήμαρχος κ. Μιχαλάτος δέχθηκε μεν να καταδικάσει το αίτημα της μεταφοράς το Δημοτικό συμβούλιο αλλά τόνισε πως δεν διαθέτει το σώμα δικαιοδοσία να επιβάλλει στη Διοίκηση του Γηροκομείου να αρνηθεί να μεταφέρει τα χρήματα.

Η τοποθέτηση του δημάρχου προκάλεσε την αντίδραση του τέως αντιδημάρχου και νυν Δημοτικού συμβούλου Διονύση Λυκούδη, ο οποίος υπενθύμισε πως και παλαιότερα το τότε Δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει ανάλογη πολιτική απόφαση και την είχε επιβάλλει με επιτυχία δείχνοντας το ανάγλυφο πολιτικό ανάστημα. Μάλιστα κάλεσε τη Διοίκηση του Δήμου πως αν το ΔΣ του Γηροκομείου αρνηθεί τις έχοντας την πλειοψηφία να το αντικαταστήσει.

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Κεφαλονιά Νησί για όλους”. Αλέξανδρος Παντελειός κατέθεσε ως πρόταση το Δημοτικό συμβούλιο να δηλώσει την αντίθεση του στην μεταφορά των ταξιδάκι διαθέσιμων χωρίς να υπάρξει κάποια υπόδειξη προς τη Διοίκηση του Γηροκομείου στο τι θα κάνει. Η πρόταση του κ. Παντελειού υιοθετήθηκε κατά πλειοψηφία από το σώμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer