Το δείπνο του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς στο εστιατόριο με αστέρι Michelin CTC [εικόνες]
e Gastronomie
01/12/2022 | 17:33

Μια όμορφη σύμπραξη έλαβε χώρα εχθές στο εστιατόριο με αστέρι Michelin, CTC στην Αθήνα. Ο chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης και ο sommelier Κανέλλος Τριανταφυλλόπουλος ετοίμασαν ένα μενού συνοδεία των κρασιών απο τους οινοποιούς του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς. Το εστιατόριο γέμισε από οινόφιλους οι οποίοι γνώρισαν λίγο καλύτερα τα κρασιά της Κεφαλονιάς.

Έπειτα απο τα καλωσορίσματα του chef, το πρώτο πιάτο με λαβράκι tartare έφτασε σε συνοδεία του Typaldo 2021, του Μοσχάτου του Κτήματος Χαριτάτου, η βιολογική Ρομπόλα Truth 2018 της Ορεάλιο Γη συνόδευσε εξαίσια την σούπα καλαμποκιού με αστακό, οι ταλιατέλες απο καλαμάρι pesto ήταν πλάι στη Ρομπόλα R 2015 του Οινοποιείου Gentilini, το V for Vostilidi 2021 του Οινοποιείου Σαρρή συνόδευσε την μπουγιαμπέσα με τερίνα ψαριού και αυγά αχινού. Οι Μαυροδάφνες Monabeles 2021 του Οινοποιείου Σκλάβου και το Mavro 2018 του Οινοποιείου Πετρακόπουλου συνόδευσαν τον κόκορα παστιτσάδα και το μενού έκλεισε με το γλυκό Μοσχάτο 2019 του Πετρακόπουλου.

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς ευχαριστεί θερμά το CTC και την ομάδα του εστιατορίου καθως και όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την sold out βραδιά!

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer