Το αμερικανικό μέσο παρουσιάζει τις 100 καλύτερες παραλίες
Το Business Insider αποθεώνει την παραλία των Πετανών και σας προτείνει να την επισκεφθείτε
Τουρισμός
03/02/2018 | 16:00

Το αμερικανικό μέσο παρουσιάζει τις 100 καλύτερες παραλίες που αξίζει κανείς να επισκεφθεί. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται και τρεις ελληνικές.

Υπάρχουν πολλές εκπληκτικές παραλίες σε αυτόν τον πλανήτη που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Και αν ψάχνετε για ένα μέρος που θα σας προσφέρει γαλήνη και ησυχία διάφορες περιοχές στον κόσμο διαθέτουν πανέμορφες παραλίες που παραμένουν άγνωστες προς τους τουρίστες, παρά την εντυπωσιακή τους ομορφιά.

Το Business Insider απευθύνθηκε σε μερικούς από τους καλύτερους bloggers και εμπειρογνώμονες των Lonely Planet, Secret Escapes, KAYAK, British Airways, Airbnb, lastminute.com και HolidayPirates προκειμένου να ανακαλύψει τις πιο απίστευτες παραλίες που πρέπει κανείς να επισκεφθεί.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και τρεις ελληνικές – To Ναυάγιο της Ζακύνθου, οι Πετανοί της Κεφαλονιάς και η Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης.

Χαρακτηριστικά για τους Πετανούς αναφέρει:

“Μια καμπυλωτή παραλία ιδανική για όσους αγαπούν την αμμουδιά, αλλά και τα βότσαλα, καθώς συνδυάζει και τα δυο. «Μια από τις αγαπημένες τοπικές παραδόσεις είναι το βραδινό κολύμπι. Οι κολυμβητές μπορούν να απολαύσουν το χρώμα της θάλασσας, το οποίο αλλάζει καθώς ο ήλιος δύει στα δυτικά”.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer