Απολαύστε τον πανέμορφο βυθό της Κεφαλονιάς
Το ATLANTIS Yellow Submarine μαζί σας και αυτό το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά! [εικόνες]
03/07/2019 | 11:00

Το ATLANTIS Yellow Submarine ξανά μαζί σας!

Απολαύστε τον πανέμορφο βυθό της Κεφαλονιάς και τα πλάσματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας κατά τη διάρκεια μιας από τις περιηγήσεις μας με το ATLANTIS Submarine προς το μυθικό νησάκι Δίας, το νησάκι του Βασιλιά των Θεών από τον οποίο πήρε και το όνομά του, αλλά και στην μακρύτερη διαδρομή μας προς την παραλία των Άσπρων Βράχων με τα υπέροχα τιρκουάζ νερά! Ελάτε μαζί μας σε αυτές τις φιλικές προς την οικογένεια εκδρομές με ένα άνετο σκάφος και με θέα στα καταγάλανα νερά του λαμπερού Ιονίου.

Πραγματοποιούμε καθημερινά τρεις περιηγήσεις, ξεκινώντας από το λιμανάκι της Αγίας Πελαγίας, νότια του Αεροδρομίου στην περιοχή της Λειβαθούς.

Δύο περιηγήσεις διάρκειας περίπου 1,5 ώρας

Μία περιήγηση διάρκειας περίπου 3 ωρών

Και στις δύο περιηγήσεις μας κατευθυνόμαστε προς το νησάκι Δίας, απολαμβάνοντας τον θαυμάσιο βυθό και τον υποθαλάσσιο κόσμο, μικρά και μεγάλα ψάρια, χελώνες που συναντάμε συχνά στα ταξίδια μας, αλλά και τους γλάρους και τους θαυμάσιους κορμοράνους που φωλιάζουν πάνω στο νησάκι! Κάνουμε μια σύντομη στάση περίπου 20 λεπτών όπου μπορεί κανείς να χαρεί ένα δροσερό μπάνιο, να θαυμάσει την ομορφιά της φύσης και της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας που στέκεται μόνη στην κορυφή του νησιού, 135 βήματα από την επιφάνεια της θάλασσας, στη θέση αρχαίου βωμού αφιερωμένου στον βασιλιά των θεών τον Δία!

Στη μεγάλη μας διαδρομή ταξιδεύουμε και προς την παραλία των Άσπρων Βράχων (White Rocks) με τα γαλαζοπράσινα νερά, όπου κάνουμε στάση για περίπου μία ώρα για μπάνιο και για βουτιές από το σκάφος.

Μικροί και μεγάλοι δεν χάνουν την ευκαιρία να βγάλουν αξέχαστες φωτογραφίες και videos των φίλων τους μέσα από τον υποθαλάσσιο θάλαμο του σκάφους καθώς κολυμπούν και βουτούν με φόντο το βυθό και το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας.

Το σκάφος διαθέτει τουαλέτες, σκίαστρο στο κατάστρωμα, κλιματισμό στον υποθαλάσσιο θάλαμο και άνετους χώρους σε κατάστρωμα και υποθαλάσσιο θάλαμο, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει γενέθλια πάρτι, γάμους και άλλες κοινωνικές και οικογενειακές εκδηλώσεις.

Για ξενοδοχειακές μονάδες και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου:

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο +30 6907 682 777 ή στέλνοντάς μας το μήνυμά σας στο email atlantis@underseaworld.gr είτε για αναλυτικότερες πληροφορίες είτε για να προτείνουμε και να συζητήσουμε τρόπους συνεργασίας.

Για περισσότερη άμεση πληροφόρηση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.underseaworld.gr/ ή να μας ακολουθήσετε στα κοινωνικά μας δίκτυα.