Το αδιαχώρητο στην Π. Βαλλιάνου
Το Αργοστόλι μίλησε και στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης την Κυριακή στις κάλπες -Παλμός και ενθουσιασμός στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξανδρου Παρίση [εικόνες +βίντεο]
Πολιτική
24/05/2019 | 21:53

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Το αδιαχώρητο επικράτησε απόψε στον πεζόδρομο της Βαλλιάνου έξω από το κτίριο της Νομαρχίας όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Δημάρχου Κεφαλονιάς και υποψηφίου δημάρχου Αργοστολίου Αλέξανδρου Παρίση. Η συγκέντρωση ήταν πρωτοφανής σε παλμό και όγκο επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις για σαφή επικράτηση του Παρίση στις προσεχείς κάλπες της πρώτης Κυριακής. 
Ο υποψήφιος δήμαρχος κάτω από τις επευφημίες του κόσμου και σε ένα έντονα φορτισμένο κλίμα παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του για την επόμενη μέρα του νέου Δήμου, ενώ ήταν καταπέλτης για τους πολιτικούς του αντιπάλους που μέσα από καθοδηγούμενα δημοσιεύματα επιχειρούν να αποτρέψουν την επερχόμενη συντριβή τους.
Κλείνοντας κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν ηχηρό παρών την ερχόμενη Κυριακή προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία ανάπτυξης και προόδου στην οποία έχει μπει η πρωτεύουσα και το νησί μας.

Οι πρώτες εικόνες στέλνουν ένα σαφέστατο μήνυμα νίκης σε όλο το Αργοστόλι.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer