Δείτε τι έφτιαξαν τα παιδιά
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου βραβεύτηκε σε διαγωνισμό για τα 200 χρόνια από την επανάσταση
Κοινωνία
09/06/2021 | 10:23

Η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ιονίων Νήσων διοργάνωσε διαγωνισμό αφίσας και λογότυπου με θέμα: ’’1821-2021: 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση΄΄.

Το σχολείο μας κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία σχεδιασμού λογότυπου με το ατομικό έργο του μαθητή της Ε’ τάξης Λασκαράτου Γεράσιμου.Το έργο απεικονίζει το συμβολικό ΄21 με παραδοσιακή φορεσιά τσολιά,να προχωρά μπροστά με βήμα παρέλασης πάνω σε μια χρονογραμμή παρέα με ένα λευκό περιστέρι.Επίσης η κίνηση παραπέμπει σε αθλητή που ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο άλμα.

Στην κατηγορία του σχεδιασμού αφίσας το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τον μαθητή της Γ’ τάξης Κοτσίφη Γεράσιμο που διαγωνίστηκε επάξια με δύσκολο συναγωνισμό.

Το βραβείο και η συμμετοχή έδωσαν μεγάλη χαρά στους μαθητές και τους εκπ/κούς του σχολείου μας και ενέπνευσαν την αγαπητή σε όλους καθ. Μουσικής κ.Γαλάτεια Βέρρα να παρακινήσει τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης να γράψουν ποιήματα με σκέψεις και συναισθήματα για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.Το ποητικό αποτέλεσμα ήταν αξιοθαύμαστο και οι  υπεύθυνοι εκπ/κοί  μας κατέταξαν: στην 1η θέση τον μαθητή Γεωργόπουλο Μαρίνο στην 2η θέση την μαθήτρια Πετεινάτου Ιουλιάνα και στην 3η θέση τον μαθητή Κριστιαν Ντερβίσι. Όλα τα παιδιά που εκφράστηκαν και δημιούργησαν μέσω της ζωγραφικής και της ποίησης αξίζουν τα συγχαρητήριά μας και ευχόμαστε οι δράσεις αυτές  να αποτελέσουν κίνητρο ώστε να αγαπήσουν το ταλέντο τους και να το καλλιεργήσουν ακόμη περισσότερο  στο μέλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer