Το 1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου ευχαριστεί θερμά Cosmote και Τροχαία Αργοστολίου
Κοινωνία
23/02/2024 | 19:47

Η Cosmote κάνει δωρεά στο 1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου

Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Αργοστολίου θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς την Cosmote υποκατάστημα Κεφαλονιάς για τη δωρεά εξοπλισμού γραφείων στο σχολείο μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Χάρη Αβδούλο για την έως τώρα συνεργασία.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Αργοστολίου για τη διάθεση του φορτηγού αυτοκινήτου για τη μεταφορά του εξοπλισμού.

Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα «Κυκλοφορώ με ασφάλεια» της Τροχαίας Αργοστολίου στο 1ου ΕΠΑΛ Αργοστολίου

Ο Διευθυντής Πέτρος Δελλαπόρτας και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ευχαριστούν θερμά το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου για την συνδιοργάνωση της Ημερίδας με τίτλο: «Κυκλοφορώ με ασφάλεια» στα πλαίσια ενημέρωσης με θέμα τη βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής στις 22/2/2024 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους εισηγητές, Αστυνομικό Υδ/ντη κ. Ισαουί Γεώργιο και την Αρχιφύλακα κα. Ζαγορίτη Μαρία για την αναλυτική διαδραστική παρουσίαση ζητημάτων κυκλοφοριακής αγωγής, πρόληψης και ασφάλειας τροχαίων ατυχημάτων και την ευγενική ανταπόκριση στις ερωτήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών. Επίσης, ευχαριστούμε τη Διεύθυνση της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης για τη συνεργασία και την παραχώρηση του χώρου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer