Στις 23 και 24 Νοεμβρίου
Το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι
Πολιτική
21/11/2018 | 11:33

Το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2018, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Τηλεόρασης ΙΟΝΙΑΝ και της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την υποστήριξη πολλών τοπικών φορέων του Ιονίου.

Το συνέδριο έχει ως στόχο την προσέγγιση, παρουσίαση και καταγραφή των καίριων θεμάτων που απασχολούν την περιοχή του Ιονίου. Με τη συμμετοχή και τη συνεργασία τοπικών και κρατικών φορέων, παραγόντων της κοινωνικής οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, των ειδικών της επιστήμης αλλά και εκπρόσωπων της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης και πολιτικών, οι εργασίες του συνεδρίου αποκτούν εποικοδομητικό και πολυθεματικό προσανατολισμό, δημιουργώντας ένα νέο μοχλό ανάπτυξης για περιοχή. Μέσα από το γόνιμο διάλογο μεταξύ των αρμόδιων, θα προκύψουν κρίσιμα συμπεράσματα για το προφίλ και τις διεκδικήσεις της περιοχής στους τομείς της οικονομίας, παραγωγής και ανάπτυξης.

Oι θεματικοί άξονες είναι οι εξής:
• Αναπτυξιακές προοπτικές Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
• Πολιτικές Ενέργειας στο Ιόνιο
• Τουριστική Ανάπτυξη στα Ιόνια Νησιά
• Μεταφορές – Συγκοινωνίες
• Επιχειρηματικότητα- Απασχόληση και Υποδομές

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».
Γραμματεία Συνεδρίου: Pelopevents 2610 312530 , www.pelopevents.gr

Πατώντας στο  link μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ