Παράλληλα καλεί όλους εσάς που το επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενεργά στην θεατρική ομάδα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο χώρο του εργαστηρίου στο Αργοστόλι
To Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς ευχαριστεί
Κινηματογράφος
09/12/2016 | 10:22

Τα μέλη του Θεατρικού Εργαστήριου Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς, κλείνοντας τον κύκλο παραστάσεων του θεατρικού έργου “Τση…Λοκαντιέρας”, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που βοήθησαν δίνοντας ψυχή σε μια απο της διασημότερες κωμωδίες της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης.

– Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την άμεση ανταπόκρισή και την ευγενική τους χορηγία.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας που είναι δίπλα μας κάθε χρόνο και βοηθούν στην διαφήμιση και προβολή των διοργανώσεων του συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τον σκηνοθέτη Πάνο Βαρδάκο και τον μουσικό Κώστα Χαριτάτο  που τόσο ταλαντούχα δούλεψαν και έβαλαν το μεράκι τους σε κάθε λεπτομέρεια.

Επίσης καλούμε όλους εσάς που το επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενεργά στην θεατρική ομάδα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο χώρο του εργαστηρίου στο Αργοστόλι Βύρωνος & Λάσσης γωνία, στα τηλέφωνα : 694 677 6144, 697 483 9286 ή στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook ( Θεατρικό Εργαστήρι Συγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς).

Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia