Αναρτηση Παξινού στο facebook
Την Πέμπτη ξεκινούν οι εμβολιασμοί στην Ιθάκη
Covid-19
09/02/2021 | 15:26

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΚΥ ΙΘΑΚΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από Πέμπτη 11/2/2021 έχει προγραμματιστεί να αρχίσουν εμβολιασμοί στο κέντρο υγείας Ιθάκης και αρκετοί συμπολίτες μας έχουν λάβει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Δυστυχώς, με την ελληνική ανοργανωσιά πάντα παρούσα, οι υπεύθυνοι του κέντρου υγείας μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε ότι εμβόλια θα φθάσουν στο νησί την Τετάρτη το απόγευμα.
Όσο για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε υλικά και άλλες κρίσιμες λεπτομέρειες, όπως και το πως θα γίνονται απογευματινοί εμβολιασμοί, ενώ το προσωπικό δεν επαρκεί ούτε για τους πρωινούς, δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση.

Ελπίζουμε, έστω την τελευταία στιγμή, να λυθούν τα προβλήματα και όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα εμβολιασμών, ώστε σύντομα να αποκτηθεί στην Ιθάκη το αναγκαίο ποσοστό συλλογικής ανοσίας.

Παρακαλούμε θερμά τους συμπολίτες μας, για αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, να επικοινωνούν την παραμονή του εμβολιασμού με το κέντρο υγείας και να επιβεβαιώνουν τον εμβολιασμό τους.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι, κατά την διάρκεια της περιόδου του εμβολιασμού, στο κέντρο υγείας θα αντιμετωπίζονται μόνο επείγοντα περιστατικά και οι χρόνια πάσχοντες θα εξετάζονται με αυστηρά προκαθορισμένα ραντεβού. Η δε συνταγογραφία θα εκτελείται απογευματινες ώρες μεταξύ 5-8μμ.

Όσον αφορά το περιφερειακό ιατρείο Σταυρού, την ίδια περίοδο, θα καλύπτεται Δευτέρα- Τετάρτη -Παρασκευή με ιατρό από 9-12πμ.

Από το facebook του Γιώργου Παξινού

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer