Στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος
Τιμητική πλακέτα στον αθλητή στίβου Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη απένειμε ο Θόδωρος
Αθλητισμός
14/04/2018 | 10:49

Τον κορυφαίο αθλητή και Βαλκανιονίκη Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη βράβευσε χθες το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος (Κ.Γ.Σ) για τη βράβευση των αθλητών και αθλητριών του Τμήματος Στίβου, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά το έτος 2017 για τις εξαιρετικές αθλητικές τους επιδόσεις.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Γ.Σ., παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Χρήστος Μωραϊτης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κέρκυρας Νίκος Καλόγερος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και αντιδήμαρχος Κέρκυρας Νίκος Κορακιανίτης, αλλά και συγγενείς των αθλητών καθώς επίσης αθλητές της εθνικής ομάδας και ομοσπονδιακοί προπονητές.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου γιατί έχουν αναδειχθεί σε εξαιρετικές αθλητικές προσωπικότητες ξεπερνώντας τις δικές τους δυσκολίες αλλά και τις γενικότερες δυσκολίες που έχει η εποχή στο να κάνει κανείς αυτού του είδους τον αθλητισμό και με την παρουσία τους κοσμούν την Κέρκυρα, το Ιόνιο και την Ελλάδα. Ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προσπαθούμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας να στηρίξουμε τις αθλητικές υποδομές σε όλα τα επίπεδα. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει και συζητάμε αυτή την περίοδο την παρουσία ενός προπονητηρίου που χρειάζεται ο Σύλλογος για να μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές του να κάνουν το καλύτερο δυνατόν», ανέφερε μεταξύ άλλων στο σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο οποίος και απένειμε τιμητική πλακέτα στον αθλητή του στίβου Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη για τις άριστες αθλητικές του επιδόσεις κατά την περασμένη χρονιά.

Συγκεκριμένα ο νεαρός αθλητής κατάφερε να διακριθεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων κατακτώντας την πρώτη θέση, ενώ απέσπασε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, όπως και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και την όγδοη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στο Γκροσέτο. 

Στη σεμνή τελετή απονομής που διοργανώθηκε τιμήθηκαν συνολικά 16 αθλητές και αθλήτριες του Τμήματος Στίβου του Κ.Γ.Σ. Ειδικότερα τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους Κωνσταντίνα Ρωμαίου, Νίκο Νεράντζη, Δημήτρη Μονόπωλη, Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη, Σπυριδούλα Καρύδη ,Ειρήνη Πολίτη, ενώ αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν στους Γιώργο Χαλικιά, Αντώνη Χειμαριό, Σπύρο Δουκατέλη, Μαριάνα Πρωτοψάλτη, Αλεξάνδρα Κασφίκη, Χριστιάνα Βασιλάκη, Γιώργο Βραχλιώτη, Νικόλαο Γιαννούλη , Γιώργο Αναγνώστου, και  Νίκο Κούρκουλο τον οποίο βράβευσε ο κ.Γαλιατσάτος.

Ο πρόεδρος του Κ.Γ.Σ Γρηγόρης Μάστορας αναφέρθηκε στην μακρά πορεία του Συλλόγου που μετρά 125 χρόνια διαρκούς παρουσίας αλλά και στην επιτυχημένη πορεία των αθλητών και των αθλητριών του Συλλόγου που τον έχουν φέρει στην 15η θέση της βαθμολογίας της Ομοσπονδίας ανάμεσα σε 350 περίπου Σωματεία από όλη την επικράτεια. Παράλληλα ευχαρίστησε τον  πρωταθλητή στίβου Φίλιππο Σγούρο και τον φυσιοθεραπευτή Αργύρη Ραψομανίκη για την αγαστή συνεργασία τους και προσφορά τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικού βραβείου στον αθλητή στίβου Σπύρο Πουλή , ο οποίος παρά τους τραυματισμούς που είχε, κατάφερε να τους ξεπεράσει και να επανέλθει αγωνιστικά, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για τους συναθλητές του.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia