Νοικιάστηκε μέσω AirBnb
Τι λέει ο ιδιοκτήτης της βίλας στην Κεφαλονιά που αυτοκτόνησε το ζευγάρι
Κοινωνία
05/01/2018 | 09:30

Για πρώτη φορά, ο ιδιοκτήτης της βίλας στην Κεφαλονιά, όπου βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι, μίλησε για όσα συνέβησαν στο σπίτι που νοίκιασαν μέσω AirBnb.

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», για τον Γερμανό υπήρχαν 23 θετικά σχόλια στην Airbnb κι έτσι αποφάσισε να νοικιάσει στο ζευγάρι το σπίτι.

«Μου φάνηκε ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Τους καλωσόρισα και έφυγα. Η διαμονή τους ήταν για 3 νύχτες. Όταν η σύζυγός μου πήγε την παραμονή Πρωτοχρονιάς για να δει αν οι πελάτες έχουν αποχωρήσει, ήρθε αντιμέτωπη με το θέαμα αυτό. Αν εξαιρέσεις αυτό που έχει συμβεί το σπίτι κατά τα άλλα είναι πεντακάθαρο, δεν έχουν κάνει καμία ζημιά» τόνισε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο φίλος του ιδιοκτήτη ενός σπιτιού, το οποίο νοίκιασε στο ζευγάρι το καλοκαίρι του 2017.

«Κάποιος φίλος που νοικιάζει ένα διαμέρισμα ιδιοκτησίας του επειδή θα έλειπε από την Αθήνα μου ζήτησε να υποδεχθώ στις 9 Ιουλίου τους ενοίκους για τρεις μέρες. Να τους δείξω το σπίτι και τους δώσω τα κλειδιά. Η κοπέλα ήταν λίγο βαριά, δεν πολυμιλούσε , αλλά ο άλλος ήταν μια χαρά παιδί, μάλλον μαζεμένο και ευγενικό. Όταν έφυγαν άφησαν ζημιές και έλειπαν κάποια πράγματα από το διαμέρισμα» επεσήμανε.

Στη συνέχεια, όπως σημείωσε, έψαξε το θέμα και βρήκε στα social media την ανάρτηση του αδελφού της που ανέφερε ότι ήταν εξαφανισμένη εδώ και ένα μήνα. Τον ενημέρωσε και είχαν μια σύντομη ανταλλαγή μηνυμάτων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer