Τι είναι το rawdog; Η παράξενη ταξιδιωτική τάση που σαρώνει το TikTok
Τουρισμός
27/06/2024 | 18:36

Οι γονείς προσκολλώνται στα iPads μαζί με τα παιδιά τους, τα ζευγάρια παίζουν διάφορα παιχνίδια και οι μοναχικοί ταξιδιώτες ψάχνουν να βρουν κάποια ταινία να δουν στις πτήσεις μεγάλης διάρκειας. Θα ήσουν διατεθειμένος όμως, να κάνεις “rawdog” την ψυχαγωγία εν πτήσει;

Το “Rawdogging”, η τελευταία ταξιδιωτική τάση του TikTok και απαιτεί από τους επιβάτες του αεροπλάνου να κάθονται σιωπηλά και χωρίς οθόνη σε μεγάλες αποστάσεις στον ουρανό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ταινίες, μουσική, ύπνος, σνακ ή περισπασμοί για όσα ώρα βρίσκεσαι στην καμπίνα. Αρκετοί δημιουργοί περιεχομένου μοιράστηκαν στο TikTok τις «προσωπικές καλύτερες» προσπάθειές τους να πετάξουν χωρίς ψυχαγωγία.

Ένας χρήστης, ο @oiwudini, ένας DJ και παραγωγός με έδρα το Μάντσεστερ, έγραψε: «Μόλις έκανα rawdogged μια 7ωρη πτήση (νέο προσωπικό ρεκόρ) χωρίς ακουστικά, χωρίς ταινία, χωρίς νερό, τίποτα. Απίστευτο. Η δύναμη του μυαλού μου δεν έχει όρια», πρόσθεσε.

Αυτή η προκλητική ιδέα έχει τραβήξει παραλληλισμούς με τη σειρά Hijack της Apple TV. Όταν η επτάωρη πτήση του Σαμ Νέλσον καταλαμβάνεται από τους κακούς, ο χαρακτήρας του Ίντρις Έλμπα υιοθετεί μια στωική προσέγγιση με το βλέμμα στραμμένο προς τα εμπρός από το Ντουμπάι μέχρι το Λονδίνο.

Φαίνεται ότι ο χάρτης κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι η μόνη εξαίρεση στην αποχή από τον χρόνο της οθόνης, όταν πρόκειται για μια πτήση που γίνεται με «ωμό τρόπο».

Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που επιλέγουν το τελευταίο διάστημα να υποβάλλουν τον εαυτό τους σε αυτή τη «δοκιμασία» και στη συνέχεια ανεβάζουν τα αποτελέσματα στο TikTok.

Πηγή: gazzetta.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer