Μια οφειλόμενη απάντηση για τις, δια του Τύπου, επιστολές
Θόδωρος σε Κράτσα: Οι εκλογές τελείωσαν…
Πολιτική
30/07/2019 | 08:47

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύτηκε σε μερίδα του τοπικού Τύπου επιστολή της κας. Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου προς τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο, σχετική με την ακίνητη περιουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τις ενέργειες δήλωσης αυτής στο Κτηματολόγιο.

 

Επί της ουσίας, να ενημερώσουμε την κα. Κράτσα ότι η ακίνητη περιουσία της ΠΙΝ δεν κινδύνευσε, αντιθέτως διευρύνθηκε με την προσθήκη δύο επιπλέον ακινήτων, του Νοσοκομείου Ζακύνθου και του πρώην Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας.

Προτείνουμε δε, στην κα. Κράτσα να συνεννοηθεί με τον υποστηρικτή της και -κατά τα φαινόμενα – συνεργάτη της κ. Σπύρου ώστε να μην κάνουν διπλό κόπο για το ίδιο θέμα: εκείνος επερώτηση και εκείνη επιστολή.

Τέλος η κα. Κράτσα, όταν παραλάβει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μπορεί όλα εκείνα που ζητά να τα κάνει πράξη, δηλαδή να συγκροτήσει φακέλους και να εγκρίνει πίστωση για τα έξοδα των τοπογραφικών διαγραμμάτων, όπου κρίνει  και όπου ο νόμος επιτάσσει.

 

Πρέπει να παρατηρήσουμε όμως, ότι η κα. Κράτσα, με την θεσμική ιδιότητά της πλέον, θα έπρεπε να απευθυνθεί στον κ. Περιφερειάρχη, τον οποίο επιμελώς έχει αποφύγει να συναντήσει όλο αυτό το διάστημα, πολύ δε περισσότερο να επιδιώξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προς όφελος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Οι εκλογές τελείωσαν. Εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τους πολίτες της ΠΙΝ χωρίς εγωισμούς και εμμονές. Το ίδιο θα προτείναμε να πράξουν όλες οι πλευρές για την ομαλή μετάβαση και την αποφυγή κλυδωνισμών τόσο σε διοικητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer