Θόδωρος: «Η Περιφέρεια στηρίζει τις πρωτοβουλίες και τη δράση των Αθλητικών Σωματείων»
e – sports
07/02/2018 | 17:06

Τη στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στις αθλητικές ομάδες, σωματεία , συλλόγους και ενώσεις ,  ώστε να διευρυνθεί το αθλητικό πνεύμα που εκπέμπει το Ιόνιο σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό , με επιπλέον διακρίσεις των αθλητών και των ομάδων των νησιών μας, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, κατά την συνάντηση του με εκπροσώπους της Κερκυραϊκής   Ένωσης Καλαθοσφαίρισης  «Κ.Ε ΦΑΙΑΚAΣ».

Κατά την επίσκεψή τους στον Περιφερειάρχη , οι εκπρόσωποι του Προεδρείου της  «Κ.Ε ΦΑΙΑΚAΣ» , τον ενημέρωσαν για τις συνεχείς διακρίσεις της ομάδας σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο, καθώς και τη δυναμικής της.

Ο κ. Γαλιατσάτος , από την πλευρά του, τους επεσήμανε την πρόθεση του για τη στήριξή του στην ομάδα  και τους ευχήθηκε να φέρουν νέες επιτυχίες, παραμένοντας στις «πρώτες γραμμές» των Αθλητικών Ενώσεων Καλαθοσφαίρισης της Ελλάδος.

«Είμαστε περήφανοι για τις επιδόσεις σας, έχετε τη θερμή υποστήριξη μας. Ο αθλητισμός είναι ένας τομέας στον οποίο οφείλουμε όλοι να δίνουμε τη δέουσα προσοχή. Δραστηριοποιεί χιλιάδες παιδιά, στέλνει τα δικά του μηνύματα στην κοινωνία και παράλληλα προβάλλει τα νησιά μας» ανέφερε μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ