Θλίψη του Γιάννη Λυκούδη για την κατάντια του γηπέδου Κεραμειών
Πολιτική
31/03/2021 | 17:54

Τη θλίψη του για την εγκατάλειψη της Λειβαθούς και πιο συγκεκριμένα του γηπέδου Κεραμειών εξέφρασε δημόσια ο δημοτικός σύμβουλος Λειβαθούς Γιάννης Λυκούδης.

Ας δούμε όμως τη επ ακριβώς την ανάρτησή του στο fb του με την οποία δείχνει την πικρία του για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου για την περιουσία της Λειβαθούς και ειδικότερα για το εμβληματικό γήπεδο Κεραμειών.

1 ώρα 

Χθες το απόγευμα περνώντας από το Δημοτικό γήπεδο των Κεραμειών είδα την εξώπορτα του σταδίου και μια πόρτα των αποδυτηρίων ανοιχτή. Μπήκα μέσα και αντικρυσα την εικόνα που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. Σπασμένο το λουκέτο της πόρτας, υγρασία στους τοίχους, διαλυμένα μπάνια και ένα καζανάκι να τρέχει, ένας Θεός ξέρει από πότε. Πρόκειται για τα αποδυτήρια που χρησιμοποιούσε ο Α.Ο. Εικοσιμίας, μέσα στα οποία ζήσαμε μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δώσει. Έκλεισα την βανα για να μην τρέχει το νερό και αποφάσισα να βγάλω φωτογραφίες και να τις αναρτήσω μήπως και οι αρμόδιοι ευαισθητοποιηθουν και κάνουν κάτι. Θεωρώ αδύνατο να μην γνωρίζουν την κατάσταση του μοναδικού γηπέδου της Λειβαθούς, που βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από το δημοτικό κατάστημα. Ευελπιστώ μετά την ανάρτηση μου να φροντίσουν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να μην χρειαστεί να επανέλθω…

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia