
Σε ηλικία μόλις 58 ετών – Είχε χειροτονηθεί διάκονος το 2020, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή στον Άγιο Χαράλαμπο
Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Ληξούρι και στην εκκλησιαστική κοινότητα της Κεφαλονιάς η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του πρεσβυτέρου Νικολάου Κανελλόπουλου, σε ηλικία μόλις 58 ετών.
Ο πατέρας Νικόλαος ήταν παντρεμένος με τη Λουΐζα Περάτη και πατέρας τριών παιδιών. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, υπηρέτησε την Εκκλησία με πίστη και αφοσίωση, κερδίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση των ανθρώπων της Παλικής.
Το eKefalonia είχε καταγράψει, στις 19 Ιανουαρίου 2020, τη χειροτονία του σε διάκονο από τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ληξουρίου. Ήταν μια ημέρα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης, με την οικογένεια, τους φίλους και πλήθος πιστών να αναφωνούν το «Άξιος». Αργότερα χειροτονήθηκε πρεσβύτερος και συνέχισε τη διακονία του στους ναούς της Παλικής.
Η τόσο πρόωρη απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, στους οικείους του και στην τοπική Εκκλησία.
Το eKefalonia εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και σε όλους τους συγγενείς και αγαπημένους του ανθρώπους.
Αιωνία του η μνήμη.
