
Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην κεφαλονίτικη παροικία της Αθήνας η ξαφνική απώλεια της Βάσως Φιλιππάτου, με καταγωγή από το Ληξούρι.
Η Βάσω Φιππάτου υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον χώρο της Υγείας και είχε σταθεί με αφοσίωση και ανθρωπιά στο πλευρό εκατοντάδων συμπατριωτών μας, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια κάθε φορά που υπήρχε ανάγκη.
Υπήρξε ενεργό μέλος της κοινωνίας και με έντονη πολιτική παρουσία στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, διατελώντας, μάλιστα, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.
Η ξαφνική απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους ανθρώπους που τη γνώρισαν, συνεργάστηκαν μαζί της και δέχθηκαν τη βοήθεια και τη στήριξή της.
Το ekefalonia.gr εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.
