Οι διασημότητες μοιράστηκαν τη λύπη τους στα social media
Θλίψη για τον θάνατο της τραγουδίστριας των Cranberries
Life
16/01/2018 | 09:11

Ο ξαφνικός θάνατος της Dolores O’Riordan, τραγουδίστριας  των The Cranberries, έπεσε σαν κεραυνός ανάμεσα στους φανς και τους συναδέλφους της.

Οι διασημότητες μοιράστηκαν τη λύπη τους στα social media, μετά την ανακοίνωση της υπέυθυνης τύπου της O’Riordan, Lindsey Holmes ότι η τραγουδίστρια είχε πεθάνει σε ηλικία 46 ετών. Η Χολμς δήλωσε ότι η οικογένεια του Dolores O’Riordan είναι σε βαθύ σοκ, ενώ η αιτία του θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί.

Είμαστε συντετριμένοι, έγραψαν οι Ντουράν Ντουράν, από την είδηση του θανάτου της Ντολόρες Ο’ Ρίορνταν. Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένειά της αυτή την τρομερή στιγμή.

Η πρώτη φορά που άκουσα τη φωνή της μου είναι αξέχαστη έγραψε ο Hozier. Η φωνή της αμφισβητούσε το στερεότυπο μιας ροκ φωνής. Ποτέ δεν είχα ακούσει κάποιον να χρησιμοποιεί το όργανό του με τέτοιο τρόπο.Είμαι  κλονισμένος και λυπημένος που άκουσα το νέο του θανάτου της, οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά της.

Αισθανόμαστε ότι έχουμε καταστραφεί σήμερα έγραψαν στο twitter οι Noel, Mike και Fergal, τα μέλη του συγκροτήματος των Cranberries, για το θάντο της φίλης μας.  Ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο και αισθανόμαστε πολύ προνομιούχοι που  είμαστε μέρος της ζωής της από το 1989 όταν ξεκινήσαμε τους Cranberries. Ο κόσμος έχει χάσει έναν αληθινό καλλιτέχνη σήμερα.

Άλλοι που αποτίουν φόρο τιμής είναι ο παρουσιαστής του The Late, Late Show  ο James Corden, ο οποίος δήλωσε ότι την συνάντησε όταν ήταν 15 χρονών “και του έφτιαξε τη μέρα.”Ήταν ευγενική και όμορφη και μου υπέγραψε αυτόγραφο στο εισιτήριο του τραίνου.  Είχε την πιο εκπληκτική φωνή και παρουσία. Λυπάμαι πολύ που ακούω ότι πέθανε”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer