Θλίψη! Έφυγε ξαφνικά απο τη ζωή η Βαλεντίνα Γαβριελάτου [εικόνες]
Κοινωνία
02/12/2022 | 14:49

Έφυγε απο τη ζωή ξαφνικά η Βαλεντίνα Γαβριελάτου βυθίζοντας στο πένθος το νησί της Τήνου. Ολοι μιλούν για τα καλύτερα για την κα. Γαβριελάτου, μια δραστήρια, αγωνίστρια και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τον συνάνθρωπο της.

H Βαλεντίνα Γαβριελάτου, ήταν πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού και αναπληρώτρια συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες.

 

Γράφει η Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη Άσπρου

Είναι από αυτά τα ακούσματα που λες δεν μπορεί να είναι αληθινά.

Μάλλον μας κάνει πλάκα η παλαβιάρα η Κεφαλλονίτισσα και θα μας την έχει στήσει σε καμιά γωνιά και θα γελά.

Έλα όμως που η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια!!!!

Και έρχομαι τώρα να σκεφτώ και να γράψω, να γράψω για σένα, για το χαρακτήρα σου, για τη συνεργασία μας.

Αν ήθελα να σε χαρακτηρίσω με μια λέξη θα έλεγα ότι ήσουν μια θερμή εθελόντρια.

Η μια λέξη όμως δεν σε χαρακτηρίζει, χρειάζονται πολλές.

Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας μέσα από το κομμάτι της Τουριστικής Προβολής του Δήμου Τήνου και τολμώ να πω ότι ήσουν η ψυχή σε πάρα πολλά πετυχημένα δημοσιογραφικά events που διοργανώσαμε.

Ακούραστη και μεθοδική. Οργάνωνες πρόγραμμα μονομιάς, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα την ιστορία του τόπου μας και τα τουριστικά ενδιαφέροντα και συντόνιζες όλα όσα έπρεπε να δουν οι καλεσμένοι μας για να φτάσουν το νησί μας και τις ομορφιές του στην άκρη της γης, αλλά και το που θα μείνουν, πως θα μετακινηθούν και που θα γευτούν την γαστρονομία του νησιού μας.

Ήταν κάτι που το ζούσες, το έκανες με την καρδιά σου, με το πάθος που σε διέκρινε και που έβγαινε σε ότι καταπιανόσουν.

Εκτός όμως από τα δημοσιογραφικά που οργανώσαμε, εκπροσώπησες το Δήμο της Τήνου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (WORLD TRAVEL MARKET) το Νοέμβρη του 2016.

Αλλά και πόσα ακόμα να θυμηθώ.

Ανατρεπτική και μαχητική και πάντα στην πρώτη γραμμή. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, συστρατεύθηκες με το Σίμο τον Ορφανό έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Εθελοντική δράση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην Κοινωνική Κουζίνα, στην Επιτροπή Αλληλεγγύης.

Πρώτη σε Συλλόγους, σε Μουσικές Εκδηλώσεις.

Στο Κέντρο Υγείας Τήνου, ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής άφησες εποχή, αλλά και το τελευταίο χρονικό διάστημα υπηρετούσες το Κέντρο Υγείας μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Στήριξης του Κέντρου Υγείας Τήνου «Νικόλαος Κόγκος», ως γραμματέας.

Αθεράπευτα ρομαντική, ανιδιοτελής, ιδεαλίστρια, καλλιεργημένη, περήφανη και τόσο οικεία. Έψαχνες πάντα αυτά που σε ένωναν με τους ανθρώπους και όχι όσα σε χώριζαν και αυτό ήταν μια στάση ζωής σου.

Σε χαρακτήριζε αυτή η μπάσα φωνή σου που πρόδιδε πάντα την αγωνιστική σου διάθεση και το τολμηρό του χαρακτήρα σου. Μια καλοπροαίρετη μαγκιά και ένα τσαγανό συνυφασμένο με το εκρηκτικό ταπεραμέντο σου.

Ήξερες να μοιράζεσαι, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο πράγμα και σε χαρακτήριζε μια αρχοντιά τρόπων και συναισθημάτων.

Εγώ θα ήθελα να σου πω ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για όλα όσα μου πρόσφερες και για όλα όσα πρόσφερες στον τόπο μας.

Θα μείνεις για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.

 

Πηγή: cyclades24.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer