Η ανάρτηση του παρουσιαστή
Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Covid-19
06/11/2020 | 10:03

Ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης, βρέθηκε θετικός στο κορονοιό. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα. Θετικός κι εγώ στον κορωνοϊό, όπως διαπίστωσα μετά από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα. Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική σκέψη.

Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημερώσω όσους συνάντησα -έστω και για λίγο, έστω και και με μάσκα -τις τελευταίες ημέρες και βέβαια να απομονωθώ. Η μάχη με τον κορωνοϊό δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος. Χρειάζεται όλοι να κρατήσουμε δυνάμεις ως τον τερματισμό. Χαμόγελο και αισιοδοξία γιατί …κι αυτό θα περάσει»» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ALPHA, που κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει την εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ