Θεατρική παράσταση από το Λύκειο Κεραμειών: Ο Μεμάς και η Ριγγίνα ξαναζούν το 21
Θέατρο
23/03/2023 | 22:51

Κυριακή 26 Μαρτίου, ώρα 19:00 στο Λυκιαρδοπούλειο Θέατρο Κεραμειών
Τετάρτη 29 Μαρτίου, ώρα 11:00 στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου

Η Θεατρική και μουσική ομάδα του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών παρουσιάζει την παράσταση «Ο Μεμάς και η Ριγγίνα ξαναζούν το 21» την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 στο Λυκιαρδοπούλειο Θέατρο του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί και στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 11:00, στο πλαίσιο του 11ου Μαθητικού Θεατρικού Φεστιβάλ που οργανώνεται από τον Δήμο Αγρινίου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Η Ριγγίνα κι ο Μεμάς με τσι κιθάρες τους αφήκανε την ωραία Κεφαλονιά κι επήρανε τα βουνά. Και τί είδανε τα ματάκια τους δε λέγεται! Ούλη η ιστορία του ’21 επέρασε μπροστάθενέ τους! Μα δεν εχάσανε το κέφι τους. Και τα είδανε όλα, και είπανε κι ένα τραγούδι. Δηλαδή, όχι μόνο ένα… Ε, εντάξει, δεν σας μαρτυράμε τίποτα άλλο. Η συνέχεια… επί σκηνής!

Συμμετέχουν οι μαθητές (με σειρά εμφάνισης): Ανδρέας Μαραβέγιας, Εμμέλεια Σιμάτου, Ανδρέας Τρίκαρδος, Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, Μαρίγια Ντεμίχοβα, Φιλιώ Βαγγελάτου, Γιάννης Λάμπρος, Νίκη Μεσσολωρά, Σπυριδούλα Σφαέλλου, Αμαλία Πεβεράτου, Μελίνα Μουσούρη, Νίκος Κοφ, Άγγελος Χαραλαμπάτος, Μαρία Σιμωτά, Mary Billy, Μυρτώ Καγκάδη, Ανδρέας Κουλουμπής, Ζωή Μεσσολωρά, Ξένια Βαγγελάτου, Αλεξάνδρα Κότση.

Σενάριο: Ηλίας Τουμασάτος, Σκηνοθετική επιμέλεια: Θανάσης Κεφάλας, Ηλίας Τουμασάτος, Χριστόφορος Χριστοφοράτος, Μουσική διδασκαλία: Γεωργία Μπαλαρά, Τζουλιέτα Μωραΐτη, Επιμέλεια ήχου και εικόνας: Κώστας Τόλης, Κώστας Κοσμετάτος, Επιμέλεια χορών: Λίζα Απατζίδου.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων (Παρ. Αργοστολίου) κ. Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη για την επιλογή και παραχώρηση της χρήσης των ενδυμασιών.

Η παράσταση που προορίζεται για το κοινό θα έχει συμβολική είσοδο για τους ενήλικες θεατές, για την κάλυψη των εξόδων μετάβασης της ομάδας στο φεστιβάλ του Αγρινίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer