Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα του Λαϊκού για τραυματισμό στο μάτι μετά την επίθεση στα Πετράλωνα
Πολιτική
30/04/2023 | 19:27

Στο «Λαϊκό» νοσοκομείο προσήλθε ο Θάνος Πλεύρης μετά την επίθεση με γιάουρτια που δέχτηκε, στην περιοχή των Πετραλώνων.

Ο υπουργός Υγείας τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό μάτι. «Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού», διαπιστώθηκε κατά την εξέταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α “ΛΑÏΚΟ”, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση».

Για την επίθεση, η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές. Ολοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα καθώς δεν προέκυψε το παραμικρό σε βάρος τους.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer