Το "ευχαριστώ" του νέου προέδρου
Νικηφόρος Κουλουμπής: Η ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς έχει τη δική της ψυχή και θα αποφασίζει μόνη της
Πολιτική
18/02/2020 | 14:28

Μετά την λήξη των εκλογικών διαδικασιών της ΟΝΝΕΔ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα επίσης να σας πω ότι για εμένα ουδέποτε ήταν αυτοσκοπός η προεδρία  της ΟΝΝΕΔ. Προτεραιότητά μου είναι η συνέχιση και η προσπάθεια να κρατήσουμε μια ΟΝΝΕΔ ενωμένη, συσπειρωμένη, ανιδιοτελή και πάνω από όλα υγιή, με αξίες χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος. Παθογένειες τις οποίες εδώ και τέσσερα χρόνια εξαφάνισαμε και καταφέραμε να έχουμε δημιουργήσει μια ΟΝΝΕΔ πρότυπο σε όλη την Ελλάδα! Με πραγματικά μέλη και πάνω από όλα με πραγματικούς ανθρώπους, που δίνουν την ψυχή τους για την ΟΝΝΕΔ που κοπιάσαμε και πασχίσαμε να δημιουργήσουμε.
Όλα αυτά βέβαια δεν θα είχαν γίνει αν δεν υπήρχε η Κική (Αγγελική) Κακουράτου, την οποία ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξή της και την εμπιστοσύνη της για να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε τα κεκτημένα των τελευταίων ετών.
Επίσης, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου αλλά και στους πολύ κοντινούς, δικούς μου ανθρώπους. Μπορεί οι ίδιοι να μην το έχουν συνειδητοποιήσει, αλλά η βοήθειά τους ήταν και είναι αμέριστη!
Τέλος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνιας και Ιθάκης έχει τη δική της ψυχή και θα αποφασίζει μόνη της με τα μέλη της για τις δράσεις της και τον ποιον θα εκλέγει πρόεδρο. Χωρίς παρεμβάσεις από κανέναν εξωτερικό παράγοντα.

Σας ευχαριστώ και πάλι!
Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας-Ιθάκης
Κουλουμπής Νικηφόρος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer