Ανάστατη η Παλική
Τελευταία εξέλιξη: Τι βρήκαν οι άνδρες του λιμενικού στις έρευνες -Γιατί ανησυχούν
Κοινωνία
24/05/2018 | 10:23

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, καθώς αγνοείται 63χρονος ψαράς, ο οποίος βούτηξε με ψαροντούφεκο στην περιοχή της Παλικής, και μετά από λίγη ώρα τα ίχνη του χάθηκαν. 

Σύμφωνα με τελευταία εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή που γίνονται οι έρευνες οι άνδρες του λιμενικού σώματος βρήκαν μια σπασμένη μάσκα καθώς και ένα ψαροντούφεκο. Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αν είναι του 63χρονου αγνοούμενου. Η τελευταία εξέλιξη δεν είναι καθόλου καθησυχαστική. 

Οι εκτεταμένες έρευνες του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς αλλά και ντόπιων ψαράδων, συνεχίζονται στις παραλίες Πλατιά Άμμος, Πετανοί και Αγία Ελένη. 

Από χθες σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των λιμενικών αρχών αλλά και ιδιωτών για τον εντοπισμό 63χρονου ερασιτέχνη ψαροντουφεκά που αγνοείται από το απόγευμα και ενώ είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Παλικής.

Για την εξαφάνιση του 63χρονου ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο της περιοχής αργά το απόγευμα της Τετάρτης από δικούς του ανθρώπους όταν ανησύχησαν που ο άνδρας δεν είχε επιστρέψει.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer