Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
25/11/2019 | 12:13

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11- 1/12) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Νιώθεις αισιόδοξα τη νέα εβδομάδα και κάνεις νέα σχέδια αφού η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Τοξότη σε ευνοεί να χαράξεις μία νέα πορεία, να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου στους στόχους, στις προοπτικές και στο μέλλον και έχεις τις δημιουργικές ιδέες για να βάλεις γερές βάσει για την πορεία σου. Την Πέμπτη το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, σε βοηθά να λύσεις οικονομικές εκκρεμότητες ενώ την ίδια ημέρα το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανό φέρνει την πρόταση, την ιδέα ή την ξαφνική εξέλιξη που σε βοηθά να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11-1/12) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Βρίσκεις και πάλι τις δυνάμεις σου, αναπτερώνεσαι ψυχολογικά και βάζεις πλώρη για την εκπλήρωση σχεδίων που συνδέονται με τα οικονομικά σου! Σε αυτό Ταύρε μου σε βοηθά και η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη. Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοείσαι για νέες γνωριμίες αλλά και για σχέδια στον αισθηματικό τομέα που θα σε ικανοποιήσουν. Η Πέμπτη αναμένεται να είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου όπου δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις αλλά και ο ρομαντισμός.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11 – 1/12) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου φίλε μου Δίδυμε, αφού πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Από την άλλη πλευρά παίρνεις ανάσα στα οικονομικά σου αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να καλύψεις τα έξοδά σου. Ευχάριστες ειδήσεις στην καθημερινότητά σου, σου δίνουν τον αέρα για ενδιαφέρουσες αλλαγές και για νέους στόχους ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στο τέλος της εβδομάδας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11 – 1/12) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε μπορείς να κάνεις όμορφες αλλαγές στην καθημερινότητά σου και να νιώσεις πιο ήρεμα και αρμονικά. Είναι η ιδανική εποχή για να κόψεις κακές συνήθειες αλλά και για να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα ευεξίας και ομορφιάς. Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και σε στηρίζει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Τρυφερά τετ- α- τετ στα αισθηματικά σου αναμένεται να αποτελέσουν την έκπληξη της εβδομάδας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11 – 1/12) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μία χαρούμενη, δημιουργική και ερωτική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου φίλε μου Λέοντα αφού έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, όπου σε ευνοεί στον υπέρτατο βαθμό! Νέα δημιουργικά σχέδια, χαρά, διασκέδαση και έρωτας σε κάνουν να περνάς υπέροχες στιγμές. Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να βελτιώσεις το κλίμα της καθημερινότητας και της εργασίας σου και βρίσκεις πάλι τις ισορροπίες σου. Από την Πέμπτη και έπειτα βρίσκεις λύσεις για ζητήματα πρακτικά, εργασιακά, οικογενειακά και παίρνεις μία ανακούφιση και στα αισθηματικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11- 1/12) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Βελτιώνεται η ψυχολογική σου διάθεση αυτή την εβδομάδα Παρθένε μου και σε αυτό σε βοηθά η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη. Γίνονται ανακατατάξεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σου ζωή και αυτό σε βοηθά για να νιώσεις καλύτερα. Με την Αφροδίτη να περνά στον Αιγόκερω αρχίζεις πλέον και περνάς καλά και στα αισθηματικά σου, ενώ οι μέρες σου γεμίζουν με περισσότερο γέλιο, χαρά, διασκέδαση. Ευχάριστα μηνύματα και συναντήσεις αναμένονται κοντά στην Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11 – 1/12) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου έτσι λοιπόν Ζυγέ μου ξεφεύγεις από την ρουτίνα σου, συζητάς, επικοινωνείς, γνωρίζεις νέο κόσμο ή και κάνεις και κάποιες μετακινήσεις. Σε αυτό σε βοηθά η Νέα Σελήνη από τον Τοξότη. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές αναμένονται με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όπου θα σε βοηθήσει να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα. Σταδιακά ανακτάς το αίσθημα της ασφάλειας, της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11 – 1/12) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Σημαντική η νέα εβδομάδα για σένα Σκορπιέ γιατί μπορείς να αναπτερώσεις το ηθικό σου, να νιώσεις παραπάνω αυτοπεποίθηση ενώ … σου δίνεται και η ευκαιρία να ξεχυθείς για αγορές στα μαγαζιά! Τα οικονομικά σου είναι βελτιωμένα και νέες πηγές εσόδων σου δίνουν μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον. Κάποιες όμορφες συζητήσεις στο τέλος της εβδομάδας θα ξυπνήσουν μέσα σου όμορφα συναισθήματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11 – 1/12) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ένα αεράκι ανανέωσης πλανάται για το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη αφού πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όπου σε βοηθά για τις επόμενες 28 ημέρες να κάνεις νέα σπουδαία ξεκινήματα τη ζωή σου! Το θετικό είναι ότι περνά και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και θα δεις σταδιακά μία σημαντική άνοδο στα οικονομικά σου! Η εβδομάδα σε βοηθά να επιλύσεις θέματα που σε βάραιναν από τον περασμένο μήνα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11- 1/12) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Από αυτή την εβδομάδα αλαφρύνεις το πρόγραμμά σου, κλείνεις εκκρεμότητες, αδειάζεις από τις φορτωμένες υποχρεώσεις και προσπαθείς να τα βρεις και πάλι με τον εαυτό σου! Σε αυτό θα σε βοηθήσει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, αλλά και το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζώδιο σου! Ναι μπαίνεις σε μία εποχή που φροντίζεις περισσότερη την εμφάνισή σου, αλλάζεις στυλ, εκπέμπεις ερωτισμό και επιδιώκεις περισσότερο να περνάς καλά στη ζωή σου! Ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11 – 1/12) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Εβδομάδα κοινωνικής δικτύωσης, προβολής, γνωριμιών και κατακτήσεων είναι για σένα φίλε μου Υδροχόε. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σου δίνει την ώθηση να διευρύνεις τις γνωριμίες σου και να έρθεις κοντά σε νέους ανθρώπους. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε κάνει κάπως καχύποπτο στα αισθηματικά σου, ενώ μία σκανδαλώδη ερωτική ιστορία θα κάνει αίσθηση…. Ευχάριστες αλλαγές ή και νέα που αφορούν το σπίτι ή ένα προσωπικό ζήτημα σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/11- 1/12) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ επικεντρώνεσαι σε νέα ξεκινήματα που είναι να γίνουν στα επαγγελματικά σου! Ενθουσιάζεσαι από ξαφνικές ευκαιρίες που σου δίνονται και απολαμβάνεις τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη παίρνοντας τα ρίσκα σου και κάνοντας ανακατατάξεις στη ζωή σου! Η κοινωνική σου ζωή σου προσφέρει όμορφες στιγμές, ενώ μία ξαφνική επικοινωνία ή και γνωριμία θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των ημερών.