Την εβδομάδα αυτή τα άστρα σας βοηθούν να δείτε πιο καθαρά τι από όσα κάνετε είναι ανώφελο και με τι πρέπει να συνεχίσετε να ασχολείστε.
Τα ζωδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
16/01/2012 | 17:09

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
 

Κριοί μου,

Η εβδομάδα ξεκινά με πιέσεις καθώς η Σελήνη από το Ζυγό «προκαλεί» τους σκληρούς Πλούτωνα και Κρόνο και για τα Κριάρια του τρίτου δεκαημέρου συνεχίζεται με τον ίδιο πιεστικό τρόπο καθώς δέχεστε τις επιδράσεις του τετραγώνου Ηλίου – Κρόνου. 
Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, εδώ και αρκετό καιρό, διάγετε μια μεγάλη περίοδο, η οποία επιτάσσει να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε καίριες αλλαγές. Σε αυτό το πλαίσιο ας πούμε ότι έχετε να περιμένετε κάτι καλύτερο, ιδιαίτερα στον πάσχοντα τομέα των οικονομικών σας.
Πιο τυχεροί είστε οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου που καλό θα ήταν να σπεύσετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα καθώς υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. 
Γενικώς κρυφοί έρωτες και ερωτικά μυστικά ίσως κάνουν πιο συναρπαστική αυτή την περίοδο.
Προσέχετε για να έχετε: Τις αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ακόμη κι αν σας προκαλέσουν. 
Κρατάμε το καλό: Αξιοποιείστε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τους Δία και Πλούτωνα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να διεκδικήσετε χρήματα που σας αναλογούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 -21/1) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)
 
 
Ταύροι μου,
 
Η είσοδος τους Αφροδίτης στους Ιχθύες είναι ευνοϊκή για όλους σας, προς το παρόν περισσότερο για όσους έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Τα εξάγωνά της με τους Δία και Πλούτωνα υπόσχονται κάποιες καλύτερες προοπτικές για τις δουλειές σας και -αν διευκολύνει ο προσωπικός σας χάρτης- πιο γεμάτες τσέπες. 
Ωστόσο, η Ιέρεια του Έρωτα Αφροδίτη θα σας χαμογελάσει περισσότερο στον έρωτα. Δεν αποκλείεται να δείτε ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να κεραυνοβοληθείτε από ένα μοιραίο έρωτα.
Οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου να είστε έτοιμοι για πιέσεις που θα σας ασκηθούν στη δουλειά, κυρίως λόγω ευθυνών που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε και που πιθανώς να μη σας αναλογούν.
Προσέχετε για να έχετε: Η λίγη επιφύλαξη μπορεί να σας προστατεύει. Ωστόσο, το να καλύπτετε πίσω από την έννοια επιφύλαξη το φόβο σας για οποιαδήποτε αλλαγή, μπορεί να σας κοστίσει ακριβά, ιδιαίτερα τώρα που διαφαίνονται κάποιες καλύτερες προοπτικές.
Κρατάμε το καλό: Υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνετε μια καινούργια αρχή ή να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)
 
Διδυμάκια μου,

Η Αφροδίτη μπαίνει πανηγυρικά στους Ιχθύες, το δέκατο Ηλιακό σας σπίτι και σας μεταμορφώνει σε celebrities! Αρχίζει μία περίοδος που είναι ιδανική για να αναδειχθείτε στο περιβάλλον σας, να καταξιωθείτε κοινωνικά, να διαφημιστείτε, να κλέψετε την παράσταση. Η παγίδα βεβαίως έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί να καβαλήσετε καλάμι και, αντί να βγάλετε ουσιαστικό κέρδος από αυτή τη διέλευση, να βγείτε χαμένοι.
Κατά τ’ άλλα, «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα»! Θα είστε αγχωμένοι, αναγκασμένοι να αναλώνεστε σε πολλές αγγαρείες, να αναλαμβάνετε ευθύνες που πιθανώς δεν σας αναλογούν και να σηκώνετε οικογενειακά βάρη. Υπομονή.
 
Προσέχετε για να έχετε: Να ξεκουράζετε μυαλό και κορμί γιατί η υπερένταση λειτουργεί σαν βαμπίρ της ενέργειάς σας. Θα ήταν προτιμότερο να εκτονώνετε την πίεσή σας στη γυμναστική ή στη διασκέδαση. 
Κρατάμε το καλό: Νέες ιδέες και νέοι στόχοι βρίσκουν πιο πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιηθούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
 
 
Καρκινάκια μου,

Θα χαμογελάσει το χειλάκι σας, ιδιαίτερα των πολύ ταλαιπωρημένων Καρκίνων του πρώτου δεκαημέρου! Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες και ρίχνει επάνω σας την ακτινοβολία του έρωτα, της ζεστασιάς, της αισιοδοξίας. Μέσα σε μια περίοδο που βιώνετε πιέσεις και πρέπει να κάνετε καθοριστικές αλλαγές που σας τρομάζουν, η επίδρασή της θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο καθώς θα σας κάνει πιο θετικούς, πιο ικανούς να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.
Από την άλλη, με το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα της οικογένειας ή με συνεργάτες σας ενώ θα έχετε πολύ πιεστικά ωράρια.
 
Προσέχετε για να έχετε: Η μεμψιμοιρία, η απαισιοδοξία, ο φόβος μπορεί να μη σας αφήνουν να δείτε τίποτε θετικό και να σας κρατούν δέσμιους σε ένα φαύλο κύκλο αυτολύπησης. 
Κρατάμε το καλό: Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι επαγγελματικό ή αναψυχής, να αναπτύξετε μια εμπορική δραστηριότητα, να συνεργαστείτε με το εξωτερικό, να σπουδάσετε ή αν ασκείτε ένα επάγγελμα που χειρίζεται το γραπτό λόγο, αξιοποιείστε αυτή την εβδομάδα που υπόσχεται θετικότερες εξελίξεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1- 21/1) ΛΕΩΝ (23/7-23/8)
 
Λιονταράκια μου,

Η Αφροδίτη μπαίνει στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι και ανεβάζει τη λίμπιντό σας επικίνδυνα για την αυλή των θαυμαστών σας. Παράλληλα, πραγματοποιεί εξάγωνα με Δία και Πλούτωνα, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά για τις δουλειές σας, αρκεί να είστε έτοιμοι για δράση και απόλυτα εστιασμένοι στους στόχους σας.
Σαφώς και η εποχή είναι δύσκολη για πρίγκιπες αλλά εσείς όχι μόνο θα αντέξετε αλλά θα βρείτε τους τρόπους να εκφράσετε πρακτικά τη δημιουργικότητά σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας δέχεστε τις επιδράσεις του τετραγώνου Ηλίου – Κρόνου, στο οποίο θα οφείλεται η απώλεια ενέργειας και η κατάπτωση που θα νιώθετε.
Η εβδομάδα προσφέρεται για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με εφορίες, τράπεζες, κληρονομικές υποθέσεις και λοιπά ανατριχιαστικά.

Προσέχετε για να έχετε: Μην υπερβαίνετε τα όρια των αντοχών σας γιατί, αν δεν έχετε ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, θα πέσετε και ψυχολογικά. 
Κρατάμε το καλό: Οι μέρες αυτές ευνοούν όσους θέλετε να υπογράψετε έναν οικονομικό διακανονισμό.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)
 
 
Παρθένοι μου,

Η Θεά του Έρωτα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και θα σχηματίσει εξάγωνα με τους Δία και Πλούτωνα. Οι συγκυρίες είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για εσάς, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τον Αύγουστο που φαίνεται ότι είστε οι μεγάλοι τυχεροί! Οι επιτυχίες σας σε θέματα καρδιάς είναι στο τσεπάκι σας, αρκεί να μην επαναπαύεστε μόνο στην τύχη και να μην είναι εντελώς απαγορευτικός ο προσωπικός σας χάρτης. Λάμπει ένα φως στο τούνελ των οικονομικών σας που μπορεί να σας βγάλει από τα αδιέξοδα ενώ οι προσπάθειές σας στη δουλειά στέφονται από επιτυχίες.
Κάπως πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς το άγχος μπορεί να γίνει κακός συμβουλάτορας και τελικά να σας οδηγήσει σε λάθη τόσο οικονομικού – επαγγελματικού χαρακτήρα όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Προσέχετε για να έχετε: Η τάση σας να διυλίζετε των κώνωπα μπορεί να σας βγει σε κακό γιατί μπορεί να χάσετε μία μεγάλη ευκαιρία.
Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοούνται οι συνεργασίες, οι γάμοι, οι σχέσεις σας γενικότερα.

 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
 
Ζυγοί μου,

Δυναμική θα είναι η εκκίνηση της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να σας βάζει σε διαδικασίες να κάνετε γιγαντιαία σλάλομ όχι ως εξάσκηση στο σκι αλλά αναγκασμένοι να αποφύγετε παγίδες και ευθύνες που δεν σας αναλογούν, κυρίως στους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Πάντως και στη συνέχεια δεν θα αποφύγετε τα πιεστικά ωράρια, τη σκληρή δουλειά και την κούραση αλλά, τουλάχιστον χωρίς να εξαντλείστε στους ελιγμούς.
Η Τρίτη και η Τετάρτη με τη Σελήνη στο Σκορπιό, προσφέρονται για να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και όχι για να σηκώσετε ολόκληρα καταστήματα με τις εκπτώσεις τους. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας αποτελεί τη Δαμόκλειο σπάθη σας και δεν αφήνει περιθώρια για επιπόλαιες ενέργειες.
Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, απ’ όπου θα δώσει μία χάρη στην καθημερινότητά σας, θα ρίξει λίγο φως αισιοδοξίας στις δουλειές σας και θα ευνοήσει πολύ περισσότερο τους καλλιτέχνες.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εξαντλείτε τις δυνάμεις σας για να μην καταρρεύσετε. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής με περισσότερες ώρες ύπνου.
Κρατάμε το καλό: Αν αξιοποιήσετε τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθύες, θα δώσετε μιαν πιο ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σας.
 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)

Σκοπρίοι μου,

Λαμπρότατα! Η Αφροδίτη μπαίνει στο πέμπτο ηλιακό σας οίκο, τους Ιχθύες, πραγματοποιεί εξάγωνο με το Δία και στη συνέχεια με τον Πλούτωνα! Είστε οι πρωταγωνιστές στον έρωτα! Απολαύστε το! Κεραυνοβόλα πάθη, περιπέτειες μικρής ή μεγάλης διάρκειας αλλά σαφώς μεγάλης έντασης, αναζωπυρώσεις παθών μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σας και άλλο που δεν θέλετε δηλαδή..
Κι όλα αυτά συνδυασμένα με δημιουργικότητα, καινούργιες ιδέες και πολλούς προβολείς που συνήθως αποφεύγετε αλλά τώρα σας δίνουν την ευκαιρία να επιδείξετε προσόντα και δουλειά, αποκτώντας καλύτερη φήμη στον τομέα σας. Και μάλιστα με τον Άρη να σιγοντάρει την ευόδωση των στόχων σας από το περιβάλλον της Παρθένου που «βλέπει» με πολύ καλό μάτι το ζώδιό σας.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι απαραίτητο να κατανικήσετε την εσωστρέφεια, την επιφυλακτικότητα και την καχυποψία σας για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις θετικές επιρροές που σας θέλουν πιο εξωστρεφείς ή, με την ορολογία σας, πιο εκτεθειμένους. 
Κρατάμε το καλό: Με το εξάγωνο Αφροδίτης Δία από πέμπτο και έβδομο, δικαιούστε να βάλετε το γάμο ή τη δέσμευση στα σχέδιά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
 
Τοξότες μου,

Η αλήθεια είναι ότι οι συγκυρίες αυτής της περιόδου είναι ανασταλτικές για να ασκήσετε το αγαπημένο σας σπορ: αποχή από τη δουλειά και ενασχόληση μόνο με αυτά που σας ευχαριστούν. Μάλιστα, τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα γιατί ουσιαστικά δεν σας αναστέλλουν από το διασκεδάζετε αλλά σχεδόν το απαγορεύουν καθώς δημιουργούνται αλλεπάλληλες υποχρεώσεις.
Θετικό είναι το γεγονός ότι, από αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες και θα δώσει έναν τόνο χαλαρότητας και διασκέδασης στους τομείς της οικογένειας και της καριέρας που, τελευταία, σας «έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι». Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται η Αφροδίτη να συντελέσει ώστε να βρεθεί μία καλή λύση για να μετριάσετε τα οικονομικά σας προβλήματα.
 
Προσέχετε για να έχετε: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας. Να σκέφτεστε όλες τις παραμέτρους πριν αποφασίσετε.
Κρατάμε το καλό: Αναμένετε μία σημαντική εξέλιξη στη δουλειά, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας και το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας. Ίσως μεγαλουργήσετε εν μέσω κρίσης και να κάνετε τη διαφορά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αιγοκεράκια μου, 

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες και τα εξάγωνά της με τον Δία και τον Πλούτωνα θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν αυτή την εβδομάδα ως όαση μέσα σε μια περίοδο αντιξοοτήτων, μεγάλων πιέσεων και επιβεβλημένων αλλαγών. Τώρα οι συγκυρίες διευκολύνουν να κάνετε τις επαφές σας, να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να κλείσετε συμφωνίες και να απαλλαγείτε από κάποιες αγχώδεις καταστάσεις που κάνουν την καθημερινότητά σας αφόρητη. 
Με όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι δεν θα αναγκαστείτε να δουλέψετε σκληρά και να δώσετε το καλύτερο που μπορείτε για να συντηρήσετε τις συνεργασίες σας αλλά, τουλάχιστον, οι κόποι σας δεν θα πηγαίνουν χαμένοι και θα αποδίδουν καρπούς.
Το διήμερο Τρίτης – Τετάρτης, με τη Σελήνη στο Σκορπιό, είναι πιο γόνιμο για να κάνετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού και να προσπαθήσετε να προωθήσετε τις πιο σημαντικές σας υποθέσεις.
 
Προσέχετε για να έχετε: Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις τριβές με άτομα από τα οποία εξαρτάστε.
Κρατάμε το καλό: Ανοίξτε τις καρδιές σας για να μπει ο έρωτας. Ο συνδυασμός του Δία και της Αφροδίτης υπόσχεται κάτι πραγματικά καλό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)
 
Υδροχοάκια μου,

Μπαίνει αχτίδα φωτός στο σκοτάδι των οικονομικών σας και ονομάζεται Αφροδίτη! Αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσετε την παρουσία της προκειμένου να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να διεκδικήσετε χρωστούμενα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.
Οι μέρες αυτές είναι αρκετά καλές για να υλοποιήσετε νέες ιδέες καθώς θα βρουν τον κατάλληλο ακροατή στην κατάλληλη στιγμή και με την κατάλληλη υποδομή για να σας στηρίξει προκειμένου να τις υλοποιήσετε. Με λίγα λόγια οι συγκυρίες σας εξυπηρετούν αλλά υπό την προϋπόθεση να μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του και να είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε την ευχαρίστησή σας στο βωμό της προόδου σας. 
Το παρασκήνιο θέλει προσοχή γιατί μάλλον θα είναι αναπόφευκτο. Φυλάτε τα νώτα σας.
 
Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στο Σκορπιό δεν ανεβαίνει μόνο η λίμπιντό σας αλλά και ο δείκτης θυμού για άτομα και καταστάσεις. Εννοείται ότι είναι προτιμότερο να κάνετε έρωτα και όχι για πόλεμο αν και οι εποχές χρειάζονται τις ιδέες που παράγει η Υδροχοΐσια οργή.
Κρατάμε το καλό: Σπεύστε να αξιοποιήσετε τις επιρροές της Αφροδίτης γιατί μπορεί να σας βγάλουν από τα οικονομικά σας αδιέξοδα.

 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/1 – 21/1) ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)

Ψαράκια μου,

Η Θεά του Έρωτα, Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας ραντίζει με αστερόσκονη γοητείας, αισθησιασμού, μαγνητισμού, δίνοντάς σας το ρόλο των πρωταγωνιστών σε θέματα καρδιάς, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το Φλεβάρη. 
Τα εξάγωνά της με Δία και Πλούτωνα είναι καταπληκτικά για να κάνετε τις επαφές σας, να συζητήσετε για δουλειές, να ασχοληθείτε λίαν επιτυχώς με συλλογικές δραστηριότητες, να διαφημιστείτε, να προβάλλετε τη δουλειά σας, να βάλετε νέους στόχους. Ιδιαίτερα ευνοϊκές μέρες είναι η Τρίτη και η Τετάρτη που ενισχύονται από τη Σελήνη στο Σκορπιό.
 
Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο μπορεί να σας βάλει στον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να το αποφύγετε γιατί δεν θα σας οδηγήσει πουθενά και το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι να χάσετε άσκοπα την ενέργειά σας.
Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα ασκείτε γοητεία και θα κερδίζετε τις εντυπώσεις Damit www.hausarbeit-agentur.com/ fand im revolutionären frankreich auch die phase der konstitutionellen monarchie ihr ende

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer