Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
02/09/2019 | 16:00

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9- 8/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μπαίνεις για τα καλά στο κλίμα της καθημερινότητας, βάζεις τα δυνατά σου για να πετύχεις στις επαγγελματικές σου υποθέσεις και τα πας καλά, έστω και αν υπάρχουν οι συγχύσεις και τα μπερδέματα που σε αποδιοργανώνουν. Οι μέρες είναι ιδανικές, για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα, για να κόψεις κακές συνήθειες, να οργανωθείς, να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη, αλλά και να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο παραγωγική.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9- 8/9) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Μέρες γεμάτες επιθυμίες, απολαύσεις, διασκέδαση και ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να ανανεωθείς, να κάνεις τις υπερβολές σου αλλά και να κυνηγήσεις πολύ περισσότερο αυτό που πραγματικά ποθείς πολύ. Μέσα σε όλα αυτά, έχεις την δυνατότητα Ταύρε μου να σταθεροποιήσεις και κάποια προσωπικά σου σχέδια, να επισημοποιήσεις μία σχέση ή μία συνεργασία, ή και να κάνεις μία σημαντική συμφωνία. Μην αφήνεις το μυαλό σου να διαχέεται τις λεπτομέρειες υπεραναλύοντας το κάθε τι. Απόλαυσε τη στιγμή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9 – 8/9) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Είσαι επικεντρωμένος αυτή την εβδομάδα σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον τομέα της εργασίας, στο χώρο του σπιτιού και έχεις την διάθεση για μία σημαντική ανανέωση της ζωής σου. Για αυτό εργάζεσαι, κουράζεσαι ή και νευριάζεις κάποιες στιγμές αυτές τις μέρες, όμως πετυχαίνεις στα προσωπικά σου σχέδια. Πολλά όνειρα γίνονται πραγματικότητα, ίσως γιατί τολμάς, ίσως γιατί πλέον πιστεύεις πολύ παραπάνω στα θέλω σου! Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις τις υπεκφυγές, την ωραιοποίηση, τα διλήμματα και τις συγχύσεις ιδιαίτερα στις 4 και στις 7 Σεπτεμβρίου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9 – 8/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Εβδομάδα γεμάτη μηνύματα, επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και συμφωνίες ανοίγεται μπροστά σου Καρκίνε μου. Εσύ οφείλεις τώρα να σκεφτείς ρεαλιστικά όλα τα δεδομένα και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, βασιζόμενος στα μαθήματα που σου δόθηκαν ως τώρα. Δείξε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σου αλλά και στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί οι εντάσεις δεν θα λείπουν. ΟΙ μέρες σε βοηθούν να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που σε ταλάνισαν το καλοκαίρι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9 – 8/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αυτή την εβδομάδα Λιοντάρι μου ασχολείσαι περισσότερο με τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, βρίσκοντας λύσεις για θέματα που σε ταλάνιζαν. Η εργασία, τα οικονομικά, οι υποθέσεις που αφορούν την φυσική σου κατάσταση, είναι οι τομείς που θα βρεις λύσεις και θα βάλεις τάξη και οργάνωση τις ημέρες που ακολουθούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9- 8/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)    

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολλές, αφού ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο σου, σε κάνουν να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των γεγονότων. Αρκετές στιγμές μέσα στην εβδομάδα μπορεί να βρεθείς μπερδεμένος ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει. Ο ρεαλισμός θα πρέπει να υπερτερήσει και να βάλεις τις δομές εκείνες που θα σε βοηθήσουν να διασχίσεις το μονοπάτι της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Η περίοδος είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες για το μέλλον σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9 – 8/9) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν σηκώνεις κεφάλι φίλε μου Ζυγέ. Η εβδομάδα είναι απαιτητική, με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να κινήσεις και να ολοκληρώσεις και θέματα που πρέπει τώρα να διαχειριστείς και να λύσεις. Αισθάνεσαι ότι τρέχεις για όλους και ότι εσένα κανείς δεν σε σκέφτεται! Η κοινωνική σου ζωή ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει διέξοδο ανάπαυλας και διασκέδασης από τα τρεξίματα των ημερών.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9 – 8/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Η εβδομάδα για σένα Σκορπιέ μου έχει χαρακτήρα κοινωνικό, είσαι σε συνεχείς επαφές με φιλικά πρόσωπα, κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά ξεκινάς και νέες δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Η ζωή σου παίρνει τώρα μία πιο σταθερή μορφή και αυτό φαίνεται πως είναι κάτι που σε ικανοποιεί στο μέγιστο. Σταθερά σχέδια για το μέλλον ευνοούνται, μαζί με αυτά, κάνεις και όνειρα, τα οποία φαίνεται ότι εκπληρώνονται.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9 – 8/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Βάζεις μπροστά τους στόχους σου και λειτουργείς δυναμικά αυτή την εβδομάδα προκειμένου να φτάσεις στο στάδιο της κατάκτησής τους! Μία νέα εποχή ξεκινά για τα επαγγελματικά σου και αυτό σε γεμίζει όνειρα, σχέδια, αλλά σου προσθέτει και περισσότερο κύρος! Αυτό που χρειάζεται να συγκρατήσεις αυτό το διάστημα, είναι τον ενθουσιασμό, την υπερβολή αλλά και την διάθεση για ρίσκο!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9- 8/9) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Με ταξιδιάρικη και επεκτατική διάθεση είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε, δεν παύει όμως να σου δίνονται και οι ευκαιρίες να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες, να σταθεροποιήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου και να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματά σου! Νιώθεις πιο σίγουρος και δυνατός για το μέλλον σου, ενώ τα σχέδια για τα αισθηματικά σου δεν λείπουν!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9 – 8/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Η εβδομάδα ξεκινά με άγχος και ένταση για θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις που έχεις φορτωθεί, ωστόσο πριν βιαστείς να κρίνεις τις καταστάσεις, να ξέρεις ότι λύσεις θα δοθούν και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις που δέχεσαι. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου να σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα, αλλά να σου προσφέρουν και την διέξοδο για να μπορείς να περνάς καλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/9- 8/9) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Η συντροφικότητα σε κάνει να νιώθεις ζεστασιά και οι εξελίξεις που συμβαίνουν αυτές τις μέρες σου δίνουν το μήνυμα ότι τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά αρκεί να έχεις πίστη και θέληση. Συγκράτησε ωστόσο λίγο τα βήματά σου, αποφεύγοντας τα μεγάλα ρίσκα που για την ώρα δεν ευνοούνται!