Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
15/04/2019 | 13:54

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Επιτέλους ξεφεύγεις από την αδράνεια και υποδέχεσαι τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου! Ξεμπλοκάρουν για τα καλά σκέψεις, επικοινωνίες, συζητήσεις, έφτασε η στιγμή που μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να αναλάβεις δράση, ενώ και ο έρωτας φαίνεται ότι τις ημέρες αυτές είναι με το μέρος σου! Ασχολείσαι περισσότερο με την εμφάνισή σου, κάνεις όμορφες αλλαγές πάνω σου, οι οποίες σε ανανεώνουν και ναι μπορώ να πω ότι μετά από καιρό βρίσκεσαι σε δημιουργική εγρήγορση! Ωστόσο, στις 19 του μήνα, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 18 έως 20 Απριλίου. Ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σου, θα σε προβληματίσουν .

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Μπαίνεις στην περίοδο των γενεθλίων σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε, αφού ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας ένα νέο αστρολογικό έτος για σένα … Οι δυναμικές αλλαγές συνεχίζονται αλλά και η επιθυμία από την πλευρά σου είναι να ανανεώσεις τη ζωή σου με κάθε τρόπο! Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε δείχνει περισσότερο ικανοποιημένο από την κατάκτηση κάποιων ερωτικών σχεδίων. Μία επίτευξη στον κοινωνικό σου κύκλο είναι εφικτή κατά την διάρκεια των ημερών που ακολουθούν. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, προς το τέλος της εβδομάδας, σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία φάση νοσταλγίας και δεύτερων σκέψεων για θέματα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος στο Ζυγό, κάνει λίγο έντονο το κλίμα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, προσπάθησε να αποφύγεις τα καβγαδάκια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Ο Άρης συνεχίζει τη πορεία του στο δικό σου ζώδιο και η εποχή σε θέτει σε εγρήγορση χωρίς όμως να λείπει η ένταση, η κούραση και η νευρικότητα. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό, έρχεται για να ενισχύσει τον αυθορμητισμό σου και την επιθυμία σου για διασκέδαση και κοινωνική ζωή! Νέες φιλίες, φλερτ μέσα από τον κοινωνικό κύκλο, αρκετές επαφές και επικοινωνίες με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος έρχονται για να προσφέρουν χαρά στις ημέρες αυτές του Απρίλη. Όσο για την πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού, κρίνεται αρκετά ερωτική για το δικό σου ζώδιο, με την μόνη διαφορά ότι ο ενθουσιασμός μπορεί να σε παρασύρει σε άστατη ερωτική συμπεριφορά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η εβδομάδα ξεκινά σε ερωτικούς ρυθμούς ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου δέχεσαι την θετική επιρροή του εξαγώνου ανάμεσα σε Αφροδίτη και Πλούτωνα. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σου σε θέτουν σε εγρήγορση, βρίσκεσαι πιο ικανοποιημένος, όμως με πολύ περισσότερο κόπο, προσπάθεια και με το αίσθημα της εξάντλησης κάποιες στιγμές. Το πέρασμα του Ερμή (στις 17) και της Αφροδίτης (στις 20) του μήνα, στο ζώδιο του Κριού, στρέφει το ενδιαφέρον σου, σε θέματα που αφορούν την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Αρκετές συζητήσεις, επαφές, ραντεβού και γνωριμίες θα παίξουν σπουδαίο ρόλο αυτή την εβδομάδα στην πρόοδο της καριέρας σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Ψυχολογική κούραση και εξάντληση νιώθεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Προβληματισμοί για προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις αφορούν εσένα του 3ου δεκαημέρου όπου επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο που γίνεται στο Ζυγό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Επιτέλους αέρας ανακούφισης και απελευθέρωσης πλανάται στην καθημερινότητά σου, Λιοντάρι μου. Σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Μπαίνεις σε μία περίοδο που το μυαλό καθαρίσει από τις μαύρες σκέψεις, η κοινωνική σου ζωή γίνεται πιο δραστήρια, νέα σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά, επαφές, επικοινωνίες και γνωριμίες σου δίνουν χαμόγελα! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι πιο κερδισμένος στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η σκληρή σου εργασία έχει την ανταμοιβή της. Η Πανσέληνος που γίνεται στο Ζυγό, σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση ενώ δεν λείπουν και οι νέες γνωριμίες. Λίγο προσοχή όμως στα καβγαδάκια και στις επικοινωνιακές εντάσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04- 21/04) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Η νέα εβδομάδα έχει ποικιλία για το δικό σου ζώδιο, αγαπητέ μου Παρθένε. Ξεκινά θεαματικά, έντονα και κατακτητικά για τον τομέα των αισθηματικών σου, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αφού επηρεάζεσαι από το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Συνεχίζει με σημαντικές ευκαιρίες οικονομικών διευθετήσεων, για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ανανέωση και ευκαιρίες για νέα σχέδια, ταξίδια, επαφές και γνωριμίες δίνουν οι μέρες σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο. Η πορεία της εβδομάδας όμως και η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού προκαλεί ένα προσωρινό κύμα ασάφειας, αστάθειας και ανασφάλεια για οικονομικά και αισθηματικά ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 20-22 Σεπτεμβρίου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου αγαπητέ μου Ζυγέ, αλλά όχι μην τρομάζεις, γιατί στην ουσία αυτό που έρχεται για να κάνει αυτό το φεγγάρι, είναι να καθαρίσει το τοπίο των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Μία παραπάνω ένταση για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου δεν θα λείπει σε αυτό το χρονικό διάστημα, σημαντικό είναι να κατευνάσεις τη νευρικότητά σου! Από την άλλη πλευρά το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσει να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους που σε συντροφεύουν και σταδιακά θα υπάρξει η ανανέωση σχέσεων που πραγματικά είναι για σένα σημαντικές και έχουν αξία. Ο προγραμματισμός σε ένα ταξίδι, ή η διευθέτηση νομικών εγγράφων / συμφωνιών ευνοούνται κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια του έτους, ωστόσο η εβδομάδα που διανύουμε Σκορπιέ δεν είναι και η πιο ιδανική του έτους για σένα. Από τη μία πλευρά, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού φουντώνει τις ανασφάλειές σου και σε κάνει να βρίσκεσαι σε ψυχολογικές διακυμάνσεις. Πιθανότατα να βγουν στην επιφάνεια και κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν λόγια, κουτσομπολιά ή και παρασκήνιο της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά είναι απαιτητικά και σου προκαλούν άγχος και σε αυτό βάζει καλά το χεράκι του ο Άρης από τους Διδύμους. Ωστόσο, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας έχεις ευχάριστες ερωτικές ειδήσεις που σε ικανοποιούν και εκπληρώνουν σχέδια και επιθυμίες σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου, όπου φίλοι, παρέες και γνωριμίες σε κάνουν να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις μία επαγγελματική – οικονομική επιτυχία και σε αυτό σε βοηθά το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Είναι σημαντικό όμως να διαχειριστείς με λογικό τρόπο αυτή την εύνοια γιατί συνάμα έχουμε και το Δία να βρίσκεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη. Στην πορεία της εβδομάδας το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό , χαρίζει εξωστρέφεια και ευκαιρίες διασκέδασης και έρωτα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Πανσέληνος στο Ζυγό σε ωθεί σε τολμηρές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Η εβδομάδα σου, αγαπητέ μου Αιγόκερε, ξεκινά γεμάτη εκφραστικότητα και χαρούμενα μηνύματα για το ζώδιο σου! Εκφράζεις αυτά που αισθάνεσαι και κατακτάς έναν σημαντικό στόχο σου, γεγονός που σου δίνει δύναμη, μετά τις δυσκολίες που πέρασες. Οι μέρες που ακολουθούν και καθώς οδεύουμε προς την Παρασκευή που γίνεται η Πανσέληνος στο Ζυγό, είναι κάπως ζορισμένες για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου! Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό, θα δώσει έναν αέρα συναισθηματικής ανανέωσης και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια, παίρνοντας αποφάσεις που αφορούν πολύ προσωπικές σου υποθέσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04- 21/04) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 -18/2)

Θέλεις να φύγεις μακριά απ όλους και απ όλα αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ μου Υδροχόε. Πράγματι το αστρολογικό σκηνικό σε προτρέπει να υιοθετήσεις έναν νέο τρόπο σκέψης, να κάνεις τα πάντα για να ανανεωθείς, να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο. Σε αυτό, θα σε βοηθήσει το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Από την άλλη πλευρά, η εβδομάδα στο ξεκίνημά της φέρνει την επαγγελματική και οικονομική σου ικανοποίηση μέσα από εξελίξεις που θα σου προσφέρουν δύναμη και σιγουριά. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες με άτομα της καθημερινότητάς σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/04 – 21/04) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η εβδομάδα σου, αγαπητέ μου Ιχθύ, ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου φέρνει την εκπλήρωση, την ανταμοιβή και την πλήρη ολοκλήρωσή σου σε θέματα αισθηματικά ή σε δημιουργικά και κοινωνικά σχέδια. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία και ο Ερμής με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σε βοηθούν να κάνεις τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις που θα στηρίξουν τα βήματά σου! Με την Πανσέληνο στο Ζυγό, εκδηλώνεις ανασφάλεια, φόβο και ανησυχία για θέματα που αφορούν το παρελθόν σου. Η τάση αυτή όμως δεν θα κρατήσει πολύ και στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον υπερβολικό τρόπο που βιώνεις αυτό τον καιρό τις καταστάσεις γύρω σου.