Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
12/03/2019 | 16:21

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ξεκίνα την εβδομάδα σου με την διάθεση να βρεις λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά. Αναλαμβάνεις γρήγορα δράση Κριέ και μπορώ να πω ότι πετυχαίνεις να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου, έστω και αν ο Ερμής είναι ανάδρομος και σου φέρνει και κάποιες αναποδιές. Το θετικό νέο για σένα είναι ότι αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζουν εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αυτό για σένα αγαπητέ Κριέ σημαίνει ψυχική και επαγγελματική ενδυνάμωση. Με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η δυνατότητα να – ιδιαίτερα όμως την Πέμπτη που κορυφώνεται η όψη- να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου αλλά και να έχεις κάποιο σημαντικό επαγγελματικό επίτευγμα που θα δώσει μία καλύτερη προοπτική για την πορεία σου. Τα αισθηματικά ούτε κλαίνε, ούτε γελάνε…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Θέλεις να πεις και να κάνεις πολλά αυτή την περίοδο, όμως κάτι σε συγκρατεί αγαπημένε μου Ταύρε, κάτι σε κρατά ένα βήμα πίσω και δεν σου επιτρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου έτσι όπως θα θελες. Οι μέρες που ακολουθούν ωστόσο σου δίνουν την ώθηση να κινηθείς πιο δραστήρια στο κοινωνικό σου περιβάλλον, να ανοίξεις την καρδιά σου, να κάνεις νέα σχέδια, να μιλήσεις στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζουν εξάγωνο με τον Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα, αυτό για σένα αγαπητέ Ταύρε σημαίνει πως πετυχαίνεις μία σημαντική για σένα προσδοκία! Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και το τρίγωνο με τον Κρόνο (ιδιαίτερα την Πέμπτη) σε βοηθά να είσαι δραστήριος, πολυμήχανος και κατακτητικός σε ότι βάλεις στόχο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Η νέα εβδομάδα έχει την υπερβολή της, τα λόγια της και τα μπερδέματά της για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Ιδιαίτερα την Πέμπτη και το Σάββατο όπου ο Ήλιος και ο Ερμής θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Δία, ο υπερβολικός ενθουσιασμό σου αλλά και η διάθεσή σου για ρίσκο θα σε οδηγήσουν σε ακρότητες ή και σε λάθη που θα πρέπει να συγκρατήσεις. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι ότι μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα οικονομικής φύσεως που σου ήταν βραχνάς το τελευταίο διάστημα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Μπορεί να σε πιάνουν οι απαισιοδοξίες σου, να περνούν μαύρες σκέψεις από το μυαλό σου ή να υπάρχουν και ειδήσεις που σε βγάζουν από την βολή σου όμως αγαπητέ μου Καρκίνε η εβδομάδα που ακολουθεί σε βοηθά να βρεις και ΛΥΣΕΙΣ! Οι λύσεις αυτές αφορούν κυρίως τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, όπου αυτό το διάστημα θα γίνουν συζητήσεις και επαφές για να επιλυθούν καταστάσεις που είχαν προκύψει σε παρελθόντα χρόνο. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πολύ εφικτή και μία επανασύνδεση ιδιαίτερα όμως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο! Κοινωνικά, δεν λείπουν οι ευκαιρίες για δικτύωση και νέες γνωριμίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Το παρελθόν τριγυρίζει στο μυαλό σου αλλά κάνει την εμφάνισή του και στο παρόν σου και αυτό σε προβληματίζει ποικιλοτρόπως αγαπημένε μου Λέοντα. Οι ανησυχίες για τα οικονομικά συνεχίζονται , όμως αντί να κάνεις το «συμμάζεμα» σου σε βλέπω να γίνεσαι αρκετά πιο σπάταλος και ασυγκράτητος στις αγορές σου! Στα αισθηματικά είσαι στα ντουζένια σου, όμως η επιπολαιότητα μπορεί να σε οδηγήσει στην αγκαλιά ενός πρόσκαιρου έρωτα. Μεγάλη εύνοια δέχεσαι αυτό το διάστημα σε θέματα που αφορούν την εργασία σου, όπου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες μπορείς αλλά και να βάλεις στα σκαριά νέα πλάνα – για λίγο αργότερα όμως ε; ο Ερμής είναι ανάδρομος – !

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03- 17/03) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Πολλές από τις επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα και η εβδομάδα φέρνει την ικανοποίηση, την απόλαυση, την κατάκτηση και την εκπλήρωση σχεδίων! Αγαπητέ μου Παρθένε, σχέσεις και συνεργασίες εξελίσσονται σε πολύ καλούς ρυθμούς αυτό το διάστημα και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με άτομα που είχες να ακούσεις και να δεις καιρό και να ενδυναμώσεις σχέσεις που είναι για σένα σημαντικές. Μέσα σε όλο αυτό το όμορφο τοπίο, είναι σημαντικό να μετρήσεις σωστά τις επιλογές σου και να περιορίσεις την συναισθηματική υπερβολή που είναι το μόνο «αγκάθι» της εβδομάδας. Μία είδηση που θα έρθει ως το μέσο της εβδομάδας θα σου προσφέρει το αίσθημα της ανακούφισης και της σταθερότητας

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Είναι γεγονός αγαπητέ μου Ζυγέ ότι το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου είναι αρκετά φορτωμένο, οι πιέσεις δεν λείπουν ενώ εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις βάλει όλα σε μία τάξη και σειρά εκεί όλο κάτι συμβαίνει που σε βγάζει εκτός προγραμματισμού. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο το θετικό νέο είναι ότι θα καταφέρεις να βρεις λύσεις για φλέγοντα οικογενειακά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει την περασμένη περίοδο. Θα ηρεμήσεις από το έντονο στρες της τελευταίας περιόδου, ενώ … θα το ρίξεις και λίγο στο σωρολό , αδιαφορώντας – έστω και προσωρινά – για όλα όσα εκκρεμούν και πρέπει να γίνουν! Από έρωτα και διασκέδαση τα πας πολύ πολύ καλά!

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Δυναμική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αφού ο Πλούτωνας (ο κυβερνήτης του ζωδίου σου) σχηματίζει τα εξάγωνό του με τον Ήλιο αλλά και τον Ερμή! Καταφέρνεις λοιπόν και έλκεις κοντά σου αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ, ικανοποιείς επιθυμίες, διασκεδάζεις, απολαμβάνεις, ερωτοτροπείς και ζεις τα ωραία της ζωής. Όσο για τις επιχειρηματικές σου ιδέες κάνουν και αυτές αίσθηση, όμως θα σου έλεγα να αφήσεις την εφαρμογή τους για λίγο αργότερα!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ο αυθορμητισμός, το κέφι και η ανεμελιά είναι στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν πάντα, όμως αυτή την εβδομάδα το παρακάνεις και δεν δίνεις και τόσο μεγάλη προσοχή αγαπητέ Τοξότη μου μήπως παρεξηγηθείς, ή δώσεις αφορμές για σχόλια … Το διασκεδάζεις, περνάς καλά, όμως δεν λείπουν οι συναισθηματικές εναλλαγές και τα σκαμπανεβάσματά σου! Οι μέρες που ακολουθούν σε ανεφοδιάζουν όμως τα οικονομικά σου όπου μπορείς να καλύψεις τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Οι προσκλήσεις για διασκέδαση από φιλικά πρόσωπα δεν λείπουν…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Στο πέρασμα αυτής της εβδομάδας αγαπητέ Αιγόκερε νιώθεις πως στέκεσαι πιο γερά στα πόδια σου, ότι κάποια πράγματα αρχίζουν να κατασταλάζουν και ότι γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι θέλεις αλλά και ποιο σχέδιο δράσης πρέπει να ακολουθήσεις. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από τον Ιχθύ, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, σε βοηθούν να έχεις εποικοδομητικές επαφές, που θα λύσουν πολλά «μυστήρια» που υπήρχαν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον απαντήσεις για ζητήματα παρελθοντικά ή και με επαφές με άτομα που είχες να δεις καιρό είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν! Τα ερωτικά τερτίπια δεν λείπουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03- 17/03) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 -18/2)

Ξεπερνάς τις ανασφάλειές σου, βελτιώνεται η ψυχολογική σου διάθεση, ενώ η κοινωνική σου ζωή σε βοηθά αυτή την εβδομάδα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά! Στα οικονομικά σου μπορείς να πάρεις μία ανάσα , παρόλα αυτά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι σημαντικό αν προσέξεις τι ξοδεύεις, για πού ξοδεύεις, τι αξίζει και τι όχι. Αρκετές στιγμές αυτής της εβδομάδας θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, τόσο με το χρήμα όσο και με το συναίσθημα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/03 – 17/03) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η νέα εβδομάδα έχει την ποικιλία της για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ιχθύ. Είσαι εκφραστικός, αυθόρμητος, νιώθεις ότι τώρα μπορείς να πεις και να κάνεις όλα όσα κρατούσες μέσα σου για χρόνια… Πράγματι λοιπόν κυνηγάς επιθυμίες του παρελθόντος, δίνεις τον δικό σου αγώνα για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και μπορώ να πω ότι δέχεσαι και την στήριξη φιλικών προσώπων που είναι στο πλευρό σου! Συνάμα, διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος ενώ οι συλλογικές δραστηριότητες (ένταξη σε ομάδες) σε ευνοούν!