Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
17/12/2018 | 13:29

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 -23/12) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Με την Πανσέληνο που γίνεται το Σάββατο στον Καρκίνο η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο αντιφατική αγαπητέ Κριέ. Από τη μια θα θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα και να γίνεις το επίκεντρο του γενικού θαυμασμού. Από την άλλη πάλι δεν θα έχεις καμία διάθεση να κάνεις τις απαραίτητες παραχωρήσεις που επιβάλλονται. Ένα σκληρό δίλημμα που μόνο εσύ είσαι σε θέση να λύσεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

 

Αυτή την περίοδο προσπάθησε να έχεις μια πιο προσγειωμένη άποψη για τους ανθρώπους και τα πράγματα αγαπητέ Ταύρε. Μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για τη συμπεριφορά των άλλων. Και κυρίως, όταν δεν μπορείς να βρεις κάποια δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά. Ζήσε τη δική σου ζωή και άσε τους άλλους.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)

 

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις λιγότερη μυστικοπάθεια, θα βγάλεις παραέξω την κοινωνικότητά σου και θα εξωτερικεύεις ευκολότερα τον γλυκύτατο ψυχικό σου κόσμο αγαπητέ Δίδυμε. Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ευνοϊκή για τα δημιουργικά ταλέντα σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Με τον Άρη που είναι στους Ιχθείς θα έχεις πολύ θετικές επιρροές αγαπητέ Καρκίνε. Με την Πανσέληνο που γίνεται το Σάββατο στο ζώδιο σου μη διστάσεις να προωθήσεις κάθε είδους σχέδιό σου. Και για να εξασφαλίσεις την επιτυχία στους στόχους σου πρέπει να οργανώσεις τα πάντα τέλεια και να επιστρατεύσεις όλο το θάρρος και την αντοχή σου. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

 

Πρέπει να κατανοήσεις ότι ο χρόνος είναι απαραίτητος παράγοντας για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη αγαπητέ Λέοντα. Με απλά λόγια όλα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους για να ωριμάσουν. Αλλά από την άλλη πάλι δεν μπορούν κιόλας να αποκτάνε διαστάσεις που μπορεί να σε στεναχωρούν. Θα μπορέσεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12- 23/12) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ωφεληθείς από κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, να σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στον επαγγελματικό ή συναισθηματικό τομέα και κυρίως να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο. Θα ξεπεράσεις αγαπητέ Παρθένε άνετα τα αξεπέραστα εμπόδια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Με την Πανσέληνο που γίνεται το Σάββατο στον Καρκίνο το θάρρος και η ενέργειά σου αγαπητέ Ζυγέ θα είναι στο ύψιστο τους σημείο.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυτή την εβδομάδα θα πετύχεις τα περισσότερα από τα σχέδιά σου αγαπητέ Σκορπιέ. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προικίσει με αρκετή δυναμικότητα. Εντούτοις μερικές φορές θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια κρίσιμα ερωτηματικά που μπορεί να είναι βίαια και οδυνηρά αλλά θα επιφέρουν μια ξεκάθαρη βελτίωση της ζωής σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ξεκινάει μια περίοδος για εσένα που θα είναι πολύ θετική στις διάφορες δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις αγαπητέ Τοξότη. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου αυτή την περίοδο θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

 

Με την Πανσέληνο που γίνεται το Σάββατο στον Καρκίνο πολλές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου αγαπητέ Αιγόκερε. Όλες θα είναι θετικές ωφέλιμες και ευχάριστες αν ξέρεις πως να τις εκτιμήσεις και πως να τις χειριστείς. Μην αφήσεις το άχρηστο φορτίο λεπτομερειών του παρελθόντος να βασανίζει την ύπαρξή σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολλές ευκαιρίες και το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να σου στρώσουν όλες αυτές οι υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των στόχων σου. Ξεκινάει για εσένα αγαπητέ Υδροχόε μια πολύ θετική και εποικοδομητική περίοδος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/12 – 23/12) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκό για τη λογική και την ευθυκρισία σου αγαπητέ Ιχθύ. Τώρα είναι η παρούσα περίοδος να επωφεληθείς από τον ζήλο που σε διακρίνει για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους. Ακολούθησε αυστηρά το πλάνο που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia