Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
03/12/2018 | 10:46

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 -9/12) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη θα φέρει πολλές ευκαιρίες και δυναμώνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου αγαπητέ Κριέ και αυτή την περίοδο θα έρθουν καταστάσεις που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Την Παρασκευή που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη η διάθεση σου θα είναι καλή και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη σε ευνοεί και θα πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς την χαμένη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου αγαπητέ Ταύρε και να αρχίζεις να αντιμετωπίζεις την ζωή με αρκετό χιούμορ. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μην σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πως θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη με την καλή εύνοια του και με μια μικρή προσπάθεια που θα κάνεις για να προσαρμοστείς στους στόχους σου αγαπητέ Δίδυμε θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια σου. Την Παρασκευή που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ετοιμάσου να δεχτείς τις πολλές αλλαγές που θα έρθουν ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν αγαπητέ Καρκίνε. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες θα βρουν λύσεις μετά από την δική σου παρέμβαση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές θετικές αλλαγές αγαπητέ Λέοντα. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Την Παρασκευή που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε ευνοεί και θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Η διάθεση σου θα είναι παράξενη γιατί ακόμη δεν έχεις ετοιμαστεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12- 9/12) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη σε ευνοεί και πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει αγαπητέ Παρθένε θα επιτευχθούν και θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση. Την Παρασκευή που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έρθουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Απόφυγε αυτή την περίοδο αγαπητέ Ζυγέ από την πολύ παρορμητικότητα που θα έχεις να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις κινήσεις που μπορεί να είναι ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου. Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

 

Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του σε ευνοεί και μπορείς να απορρίψεις παλιές τακτικές που είχες και να επιδοθείς σε καινούργια σενάρια που έχεις σκεφτεί και είναι σίγουρο ότι θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου αγαπητέ Σκορπιέ. Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε δικά σου άτομα γιατί θα ακούσεις παράπονα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου σε ευνοεί αγαπητέ Τοξότη και θα μπορείς να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό αλλά απόφυγε να νευριάζεις και να τα βάλεις με άλλα άτομα που μπορεί μερικές φορές να μην φταίνε σε τίποτε. Την Παρασκευή που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις θα είναι μοναδικές αγαπητέ Τοξότη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του κάποια κοινωνικά θέματα θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Αιγόκερε. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου για να μπορέσουν να σε υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του θα φέρει πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Υδροχόε και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορείς να πάρεις αποφάσεις ώστε να καλυτερέψεις πολλά κομμάτια της ζωής σου που να μην σου αρέσουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/12 – 9/12) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Ο Ερμής από την Πέμπτη που θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη να σε ευνοεί η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά όμορφα αγαπητέ Ιχθύ. Η δυναμικότητα που θα έχεις θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Την Παρασκευή που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ