Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
22/10/2018 | 13:12
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 -28/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Αυτή την εβδομάδα θα φροντίσεις να λύσεις ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν αγαπητέ Κριέ. Η διάθεση σου θα είναι καλή και η ενεργητικότητα σου αυξημένη. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα φέρει καλές εξελίξεις. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις αρκετή εξάντληση από το πολύ τρέξιμο.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5)   
 Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω αγαπητέ Ταύρε. Άλλωστε σε ευνοεί ο Ερμής από τον Σκορπιό και όλα θα πάνε πολύ καλά. Την Τετάρτη που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα φέρει πολλές ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Θα μπορέσεις όλα και θα βγάζεις μια χαρά εις πέρας.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)  
Κινείσαι δυναμικά στους δικούς σου ρυθμούς και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς και αντιλαμβάνεσαι αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα τακτοποιείς άμεσα. Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές που θα είναι καλές για εσένα.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)                                                                                                                                                                                                     

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά αγαπητέ Καρκίνε. Θα θέλεις να μιλήσεις με δικά σου και φιλικά πρόσωπα να τους πεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί για να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)
 
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και να κινηθείς με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αγαπητέ Λέοντα. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα έρθουν θετικές εξελίξεις. Φρόντισε να ρυθμίσεις πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)    

Αυτή την εβδομάδα θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές με διαφορετικό μάτι αγαπητέ Παρθένε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και αυτή την περίοδο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητα σου κατάλληλα για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)  

Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε εκνευρίζουν ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να τα υλοποιήσεις αγαπητέ Ζυγέ. Θα πρέπει να σου πω ότι μπορεί μερικά θέματα να καθυστερούν αλλά θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Ηρέμησε λοιπόν και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)            

 Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ καλή και θα προσπαθήσεις να κάνεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Την Τετάρτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο αγαπητέ Σκορπιέ θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν αγαπητέ Τοξότη τις καλύτερες επιρροές τους και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περίμενες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 -28/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)
Η δημιουργία που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ εμφανής. Και αυτή την περίοδο θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αγαπητέ Αιγόκερε και με τις θετικές επιρροές των πλανητών θα μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ξεκινάει για εσένα μια εβδομάδα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση με σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας αγαπητέ Υδροχόε. Την Τετάρτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο θα έχεις καλή διάθεση πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα και θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ γρήγορα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/10 – 28/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αυτή την εβδομάδα θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν. Θα έχεις δίπλα σου δικά σου άτομα να σε στηρίξουν.