Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Μiss Lyk
14/05/2018 | 10:54

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5- 20/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μία εβδομάδα με αρκετές ανησυχίες και επαναπροσδιορισμό των σταθερών σας βάσεων γιατί αυτές είναι που πρέπει να ανιχνεύσετε για να τις επεκτείνετε, και όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη. Το ζητούμενό σας είναι η ασφάλεια και διασφαλίζεται με δύο τρόπους: Αρχικά με την οικονομική σας εξασφάλιση και αφετέρου με το να νιώθετε αρεστοί και ποθητοί και κυρίως απαραίτητοι στα ερωτικά σας! Είναι πάντως μία ευκαιρία να κάνετε μία ανασκόπηση καθώς και ένα μικρό απολογισμό γιατί το να απονέμετε ευθύνες είναι κάτι που γίνεται πολύ εύκολα αλλά δεν έχει κανένα νόημα αν δεν καταλάβετε και εσείς γιατί σε κάποιες περιπτώσεις συμπεριφέρεστε κομματάκι αλλοπρόσαλλα και μάλιστα με μεγάλη ένταση δίνοντας διαστάσεις που πρέπει να τις απομονώσετε. Επαγγελματικά σας αγχώνει ότι υπάρχουν αδιευκρίνιστα θέματα ειδικά σε ότι αφορά νέα θέματα που σαφώς σας δημιουργούν ερωτηματικά, γιατί σας πιέζει ο χρόνος!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5) 

Μία εβδομάδα ολοδική σας, όπως και η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και η ανάγκη σας για προβολή έχει αυξανόμενες τάσεις! Ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το διεκδικήσετε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε και τόσο εγωιστές… Γιατί τα κίνητρά σας είναι αγαθά μεν, αλλά σημασία έχει πως τα εξωτερικεύετε. Ερωτικά έχετε αρχίσει και ξεκαθαρίζετε τι θέλετε αλλά και δίνετε και σωστές εξηγήσεις κάνοντας πλήρη ανάλυση σχεδόν για να μην αφήνετε καμία απορία. Βέβαια  προσέξτε γιατί μπορείτε και να υπερβάλλετε κιόλας προβάλλοντας τις δικές σας επιθυμίες ως τις μόνες, παραβλέποντας ίσως και τις ανάγκες των άλλων. Επαγγελματικά πρέπει να εστιάσετε στα οικονομικό σκέλος για μία παρουσίαση ενός θέματος όχι γιατί είναι το μόνο που παίζει ρόλο, αλλά σε αυτή τη φάση είναι το μόνο που θα βοηθήσει τη λήψη αποφάσεων!

EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Γίνεστε αρκετά καχύποπτοι ίσως και γιατί αυτά που μαθαίνετε από πηγές που δεν είναι πρωτίστως προσβάσιμες σας προβληματίζουν αλλά και σας διαφωτίζουν. Σωστά όμως η  φαντασία σας γίνεται και πιο ζωηρή αλλά και αποκτάει και ενδιαφέροντες συνειρμούς. Ερωτικά αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει να αυξάνετε τις εντάσεις αλλά ξέρετε να βάζετε και όρια ή να εκμεταλλεύεστε τα δυνατά σας σημεία. Καλά το πάτε ομολογουμένως αφού τουλάχιστον παίρνετε ικανοποίηση και έχετε πάντα μία καλή δικαιολογία για να νιώθετε ότι κάνετε το καθήκον σας και μάλιστα ότι είστε πολύ αφοσιωμένοι. Επαγγελματικά, ορθώς αναρωτιέστε αν έχετε μία σωστή βάση για να πατήσετε γιατί την έχετε χτίσει και αν κάτι δεν το έχετε κάνει καλά, είστε και καλοί στην ανοικοδόμηση και βάζετε και σωστά στηρίγματα εκ  νέου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Το ότι έχετε γίνει βιαστικοί είναι ένα χαρακτηριστικό σας το οποίο δεν το αποκτάτε αυτή την εβδομάδα ωστόσο αν συναναστραφείτε με καινούργιους ανθρώπους πρέπει λίγο να το ελέγξετε και να πάτε λίγο πιο αργά για να σας προλαβαίνουν μέχρι τουλάχιστον να συντονιστούν μαζί σας. Τώρα αυτό που κάνετε είναι να ανακατεύετε  την τράπουλα εκ νέου και μάλιστα με καινούργια παιχνίδια που θέλετε εξάσκηση για να γίνετε ανταγωνιστικοί. Ερωτικά τώρα θα κάνετε πιο συνετές σκέψεις πιο προσγειωμένες και θα θέλατε να πάρετε κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες τις οποίες και θα τις κρατήσετε μόνο για εσάς. Επαγγελματικά σωστά τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με μία κίνηση εξ’ ολοκλήρου καινούργια  και σε ιδέα και σε υλοποίηση!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

 

Μία εβδομάδα που έχετε τα δικά σας θέματα και που θέλετε να προσθέσετε και άλλα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά θέλετε και το αποτέλεσμα να έρθει άμεσα. Ερωτικά έχετε τις αμφιβολίες σας αλλά δημιουργείτε και στους άλλους αμφιβολίες. Εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός σας και το θεωρείτε μέρος του στρατηγικού σας σχεδίου οπότε θα πρέπει να το μαζέψετε κιόλας και σε καμία περίπτωση να μη δείχνετε ότι το κάνετε επίτηδες… Επαγγελματικά, τώρα είστε πιο συγκεντρωμένοι, τυπικοί και σαφείς και σε αυτά που ζητάτε και σε αυτά που μπορείτε να διεκδικήσετε αλλά και να υλοποιήσετε. Βασικά αν κάτι θέλετε να το αλλάξετε και το μπορείτε είτε με αντικαταστάσεις είτε με αλλαγή τρόπου υλοποίησης γιατί έτσι αυτούσιο δε θα προχωρούσε- και αφού βρήκατε που σκαλώνει- γιατί να μην το ξεκινήσετε? Αφήστε που αργήσατε κιόλας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Ώρα για αποδράσεις σε μέρη μακρινά και αφού είστε ταξιδευτές μπορείτε να μάθετε και πολλά από την κουλτούρα των άλλων λαών αλλά και γενικότερα να αλλάξετε φιλοσοφία και στάση ζωής. Ερωτικά το κλίμα αλλάζει αλλά είστε και εσείς που όταν θέλετε κάτι το θέλετε εδώ και τώρα ακόμα και αν ξέρετε ότι δεν έχουν ωριμάσει κάποιες σκέψεις στο μυαλό των ενδιαφερόμενων και τους αιφνιδιάζετε, αφού τους αναγκάζετε σχεδόν να τρέχουν πίσω σας και μάλιστα σε γρήγορες ταχύτητες! Επαγγελματικά είτε αξιοποιείτε τις γνώσεις σας είτε θέλετε επιμόρφωση μπορείτε να εφαρμόσετε νέες δημιουργικές μεθόδους που αν συνεργαστείτε κιόλας θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Βέβαια αυτό που σας χρειάζεται για μία ακόμα φορά είναι υπομονή γιατί ότι γίνεται βιαστικά είναι πρόχειρο και δε σας διασφαλίζει σε τίποτα!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Ώρα για περισυλλογή και τροφή για σκέψη που θα σας απογειώσει και θα σας κάνει λίγο πιο απόμακρους αλλά η ουσία είναι ότι ο σκεπτικισμός σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε στο τι ακριβώς θέλετε και πως μπορείτε να το πετύχετε. Ερωτικά αρχίζετε σταδιακά και εξωτερικεύεστε περισσότερο, προς τα τέλη της εβδομάδας κυρίως, γιατί βλέπετε ότι έχουν προσπαθήσει αρκετά και πρέπει να και εσείς να ανοιχτείτε σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά και θα είστε μετρημένοι αλλά και θα έχετε και συγκεκριμένο λόγο για ότι κάνετε. Επαγγελματικά μάλλον κουράζεστε πολύ ή έχετε βάλει πολλά στη σειρά προς διεκπεραίωση. Αυτό αν σας γεμίζει με άγχος είναι γιατί εξαντλείστε και δεν μπορείτε να αφήσετε κάτι στην αναμονή για αργότερα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείτε να αποσύρετε το παραμικρό και έτσι όλα μαζί θα κινούνται ταυτόχρονα ή και παράλληλα ζητώντας επιτακτικά την προσοχή σας!

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ώρα για επεκτάσεις και μην τις ξεκινάτε όλες μαζί γιατί θα μπερδευτείτε και όχι μόνο αυτό ίσως και να μην υπολογίσετε σωστά τις υποχρεώσεις που ανοίγετε. Ερωτικά έχετε αρχίσει και μπαίνετε σε φάση μεγαλύτερης δέσμευσης αλλά και αλλαγή του τρόπου που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις αφού αντιμετωπίζετε τις ευθύνες με μία ελαφρότητα και αυτό είναι κάτι που θα σας βάλει σε αμφιταλαντεύσεις… Βασικά αν δεν καταλαβαίνετε τις προεκτάσεις και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, θα είναι κάτι που θα το βρείτε μπροστά σας! Επαγγελματικά θέλετε τις αλλαγές αλλά και τις καινούργιες συνεργασίες ή του τρόπου που αντιμετωπίζετε τα θέματα ή είστε απόλυτα δεκτικοί σε αυτό που σας προτείνουν, όμως θα πρέπει να ελέγξετε πιο σχολαστικά τις παγίδες αν κάτι δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο… Προσπαθήστε ωστόσο γιατί μπορείτε να περιορίσετε τον κίνδυνο!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μία Νέα Σελήνη που έχει να κάνει με τις δουλειές σας και όχι μόνο αυτό αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την εργασία σας καθώς θέλετε να ψάχνετε τα πράγματα και να τα προσαρμόζετε στις ανάγκες σας. Ερωτικά δεν τα αφήνετε και αυτά σε απόλυτα δεύτερη μοίρα απεναντίας έχετε μεγαλύτερη συνέπεια και σκέψεις που τις βάζετε σε εφαρμογή. Εσείς βέβαια κάνετε την αρχή και περιμένετε και από τους άλλους να ανταποκριθούν αναλόγως. Επαγγελματικά είστε περισσότερο ασφαλείς αλλά αυτό σας κάνει να σκέφτεστε και πέρα από τα συνηθισμένα… Εκεί ακριβώς είναι που οι καινοτομίες θέλουν την προσοχή σας αφού δεν ξέρετε να τις διαχειριστείτε στον απόλυτο βαθμό ή δεν ξέρετε τι προβλήματα θα επιφέρουν στη συνέχεια αφού σίγουρα κάτι φτιάχνετε αλλά μπορεί να χαλάτε κάτι άλλο που θα το ανακαλύψετε ίσως και όταν είναι αργά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 -20/5) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

 

Η αλήθεια είναι ότι έχετε αρχίσει και είστε πολύ πιο ανοιχτοί και έτοιμοι για αλλαγές οι οποίες είναι και πολύ χαρακτηριστικές και έχουν τη δική σας πινελιά. Ερωτικά αυτό σημαίνει ότι θέλετε επιβεβαίωση σχεδόν σε καθημερινή βάση και αυτό το καταφέρνετε πολύ εύκολα αφού δεν περνάτε απαρατήρητοι ειδικά αν είστε ελεύθεροι και θέλετε να ρίξετε τα δίχτυα σας. Αν είστε δεσμευμένοι αυτό δε σας εμποδίζει να φλερτάρετε αρκεί να μπείτε σε πολύ συγκεκριμένα πλαίσια και να μην λοξοδρομείτε θέτοντας σε κίνδυνο την σχέση σας και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, τουλάχιστον στην παρούσα φάση… Επαγγελματικά νιώθετε μία πίεση η οποία είναι αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών γιατί όταν ανοίγετε μέτωπα υπάρχουν και αντιδράσεις απρόβλεπτες. Και βέβαια μπορείτε να τα κλείσετε αρκεί να είστε λίγο πιο δυναμικοί και απόλυτοι και βέβαια να μην λοξοδρομείτε κατά περίπτωση!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Είναι μία εβδομάδα που σας ανοίγει πολλά θέματα για το σπίτι και μάλιστα αν δεν τα πιάσετε στη σωστή τους βάση θα βρεθείτε να απολογείστε για το παραμικρό και ίσως και να κάνετε και μία λάθος κίνηση που θα δυσκολευτείτε να τη διορθώσετε. Ερωτικά, ναι μεν υπάρχει μια κινητικότητα αλλά όχι το απόλυτο που αναζητάτε χωρίς βέβαια να σας περιορίζει αυτό που δεν βρίσκετε σε κάποιον να το βρείτε σε κάποιον άλλο και μάλιστα σε μεγαλύτερες δόσεις… Αυτό βέβαια αποτελεί δική σας επιλογή γιατί στα ζητήματα καρδιάς δεν μπαίνει φρένο αλλά μόνο όταν εσείς το αποφασίσετε και κυρίως φροντίστε να βρείτε ένα αντίβαρο… Επαγγελματικά, σωστά κοιτάτε μπροστά με όσα δεδομένα μπορείτε να έχετε γιατί κάτι πρέπει να προχωρήσει έστω και αν το ρίσκο είναι μεγάλο, αφού είναι προτιμότερο από την στασιμότητα!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/5 – 20/5) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Ακάθεκτοι είστε και η φόρα που έχετε πάρει δε σας περιορίζει στο παραμικρό! Το μόνο πρόβλημα είναι το οικονομικό σας που και γι’ αυτό θα βρείτε τις εναλλακτικές σας ή τουλάχιστον να διασφαλιστείτε όσο μπορείτε… Ερωτικά ανοίγεστε, αφοσιώνεστε και το αποτέλεσμα είναι ότι τελικά καταφέρνετε να είστε στο επίκεντρο, αφού σας ενδιαφέρει και μάλιστα είστε και επαναστάτες σε ότι μοιάζει εντελώς συμβατικό. Επαγγελματικά, καινοτόμες ιδέες και με τη σωστή χρήση του διαδικτύου σας προσφέρουν μία άνεση για να αναπτύξετε το συλλογισμό σας αλλά είτε έχουν μεγάλο κόστος είτε θα πρέπει να περιμένετε πολύ για να αποδώσουν. Ωστόσο μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα και να ξεκινήσετε, αλλά το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θα έρθει και αυτό με αργό βήμα κάτι που όμως είναι προτιμότερο από το τίποτα!